Π.Ο.Κ. Έσπερος: Αυτό είναι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Στις 15 Ιουνίου, ο ΠΟΚ Έσπερος μέσα από τη γενική του συνέλευση προχώρησε παράλληλα και σε διαδικασίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Σε ανακοίνωση του ο ιστορικός σύλλογος τονίζει πως τα νέα πρόσωπα που εξελέγησαν «θα κληθούν να επωμιστούν το βάρος της μετάβασης σε μια νέα εποχή, χωρίς να ξορκίζεται η σύνδεση με το ιστορικό παρελθόν…»

Ακολούθως το νέο ΔΣ συγκροτήθηκε σε σώμα:

Νέος πρόεδρος ο Πάνος Τζιράκης, πρώην αντιπρόεδρος του ΔΣ και επί σειρά ετών έφορος του τμήματος skating (rollers, skateboard)

Α’ Αντιπρόεδρος ο Θεόδωρος Φουστάνος

Β’ Αντιπρόεδρος ο Αναστάσιος Πάχος 

Γ’ Αντιπρόεδρος ο Νικόλας Κονιδάρης

Γενικός Γραμματέας ο Κυριάκος Ταχυνάκος

Ταμίας ο Γεώργιος Ζαΐμης 

Τακτικά μέλη:

Αθηνά Πάνια, Αναστάσιος Παπούλιας, Κίμων Δεμερτζής, Ελένη Παπάζογλου, Αιμίλιος Βαϊάνης, Λάμπρος Κολοβός και Ιωάννης Μοσχόπουλος

Αναπληρωματικά μέλη:

Φωτεινή Κοκκίνου και ο Λουκάς Παπαθανασόπουλος

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ακόμη

Με αφορμή τη συγκρότησή του σε σώμα, το νέο ΔΣ του ΠΟΚ Έσπερος θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους εκείνους που συμμετείχαν στις εκλογικές διεργασίες, επιβεβαιώνοντας τη σύνδεσή τους με τον σύλλογο, αλλά και την απελθούσα διοίκηση για όσα προσέφερε στο χρονικό διάστημα που κρατούσε τα ηνία.

Μέριμνα όσων συμμετέχουν στο νέο σχήμα, από τον πρόεδρο ως το τελευταίο μέλος, είναι να εργαστούν για την προάσπιση των αρχών και των αξιών του Εσπέρου, μακριά από μικροπαραγοντισμούς και προσωπικές φιλοδοξίες. Κοινός στόχος είναι να δοθεί ισότιμη προσοχή σε όλα τα τμήματα ανεξαιρέτως, μια και η ισχύς του Συλλόγου πρέπει να είναι ο «λαός» του.

Αναμφίβολα η ανδρική ομάδα μπάσκετ, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, αποτελεί τη βιτρίνα των τελευταίων ετών. Η εξαιρετική δουλειά που έγινε με τον Περικλή Ταυρόπουλο θα συνεχιστεί υπό τον Αλέκο Δάγλα και τους συνεργάτες του. Όπως θα συνεχιστεί επίσης η δουλειά σε βόλεϊ, πινγκ πονγκ, χάντμπολ, κλπ.

Είναι βέβαιο, άλλωστε, πως η φροντίδα του νέου ΔΣ θα αφορά κάθε, μεγαλύτερο ή μικρότερο ηλικιακά, τμήμα των αθλημάτων που φιλοξενούνται κάτω από το ενωτικό έμβλημα του Συλλόγου. Μας νοιάζουν τα παιδιά, μας νοιάζουν τα φυτώρια, μας νοιάζει η οργάνωση, μας νοιάζει ο μαζικός αθλητισμός και η ευγενής άμιλλα.


Comments are closed.