Π.Ε.Ν: «Ετεροχρονισμένη αντίδραση» μετά το λουκέτο – Συνέντευξη τύπου & εξώδικο από το Φιλανθρωπικό Σωματείο

0
510

Με τετράμηνη καθυστέρηση και αφού όλο αυτό το διάστημα το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο δέχθηκε χωρίς άμεση αντίδραση τόσο τις άμεσες ενέργειες της υφυπουργού Δόμνας Μιχαηλίδου, για καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούσαν την κακοποίηση παιδιών, όσο και την παρέμβαση του αρμόδιου εισαγγελέα με απόφαση του οποίου έκλεισε το ίδρυμα, το Δ.Σ. του Φιλανθρωπικού Σωματείου του Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου αποφάσισε να αντιδράσει.

Πιο συγκεκριμένα το Δ.Σ. παραχωρεί συνέντευξη τύπου, σήμερα Παρασκευή 20 Μαΐου 2022, στις 15:00 στο χώρο του ΠΕΝ (Κρέμου 138) με τίτλο «ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ Π.Ε.Ν» όπου θα παρουσιάσει στοιχεία καθώς και το εξώδικο του Δ.Σ. που έχει σταλεί στην υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου.

Να σημειώσουμε πως τη Δευτέρα 23 Μαΐου 2022 έχει οριστεί συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας με θέμα συζήτησης τις εξελίξεις στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο.

Η πρόσκληση για τη συνέντευξη τύπου και το εξώδικο του Δ.Σ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 

Σας καλούμε σε Συνέντευξη Τύπου, την Παρασκευή 20.5.2022, στις 15.00 μ.μ. στο χώρο του Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου (Κρέμου 128, Καλλιθέα), με θέμα:                                                     

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ  ΓΙΑ ΤΟ Π.Ε.Ν.

(παρουσίαση στοιχείων, καθώς και του εξώδικου του Δ.Σ. του Σωματείου ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΗΠΙΟΤΡΟΦΕΙΟΥ)

ΕΞΩΔΙΚΟ Δ.Σ. ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ Π.Ε.Ν.

Comments are closed.