ΠΣΑΠ: “…Η κυβέρνηση της ΝΔ μόλις έστησε στο απόσπασμα 400 οικογένειες…”

Ακατανόητη θεωρούν στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμοιβομένων ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ), την απόφαση ή καλλίτερα την μη απόφαση για την επιστροφή των ποδοσφαιριστών της Football League στις προπονήσεις.

Το συνδικαλιστικό όργανο των ποδοσφαιριστών προχώρησε σε μια αιχμηρότατη ανακοίνωση θεωρώντας υπεύθυνους, για την συνεχιζόμενη απαγόρευση της επιστροφής στις προπονήσεις των συναδέλφων τους, τόσο τον ίδιο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη όσο και τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Παράλληλα ο ΠΣΑΠ απαιτεί την άμεση αντίδραση της ΕΠΟ και του προέδρου της διοργανώτριας αρχής Λεωνίδα Λεουτσάκο.

Η Ανακοίνωση του ΠΣΑΠ

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, με πρωτεργάτες τους κύριους Κυριάκο Μητσοτάκη και Λευτέρη Αυγενάκη, μόλις έστησε στο απόσπασμα 400 επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, τις γυναίκες και τα παιδιά τους και πάτησε την σκανδάλη εκτελώντας τους στην κυριολεξία.

Από μικρά παιδιά ο αθλητισμός, μας προσφέρει ψυχική και σωματική υγεία και εσείς κάθε μέρα εδώ και δέκα μήνες μας αρρωσταίνετε και ψυχικά και σωματικά. Απαιτούμε ουσιαστική αντίδραση από τον πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής κύριο Λεωνίδα Λεουτσάκο και τον πρόεδρο της ΕΠΟ κύριο Βαγγέλη Γραμμένο, για τη σκανδαλώδη απόφαση της πολιτείας να μην επιτρέψει την επαναλειτουργία των ομάδων της Football League.

ΥΓ.1 Κύριε Αυγενάκη τέτοιες ώρες θα έπρεπε να γίνονται ανακοινώσεις ανοίγματος του αθλητισμού και όχι ανακοινώσεις αναδιάρθρωσης.

ΥΓ.2 Κύριε Χαρδαλιά κορυφαία πηγή μετάδοσης είναι η πολιτική σας που ανοίγει κλάδους χωρίς τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης και προστασίας, που άνθρωποι στοιβάζονται σαν σαρδέλες στα ΜΜΜ, που υπάρχει πολυπληθής αριθμός μαθητών μέσα στις σχολικές αίθουσες, που αναγκάζονται καταναλωτές να περιμένουν στην ουρά των εμπορικών καταστημάτων και άλλα πολλά που εσείς αποφασίσατε. Το σίγουρο είναι πως όχι, δεν είναι ο αθλητισμός κορυφαία πηγή μετάδοσης γιατί τα νούμερα λένε την αλήθεια.

ΥΓ.3 Παιχνίδι είναι το Τζόκερ ή το ΛΟΤΤΟ που θα μπορεί ο κόσμος να τα απολαύσει από την επόμενη βδομάδα (αν είναι δυνατόν) και όχι οι ζωές μας.

Comments are closed.