«Προοδευτική Ενότητα Καλλιθέας»: Το «μέγα πάθος» του «μεγάλου πλήθους» τρομοκράτησε τον Πατούλη…

0
537

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η δημοτική παράταξη «Προοδευτική Ενότητα Καλλιθέας» κατηγορεί την διοίκηση του Δήμου Καλλιθέας ότι είναι «…εκτός τόπου και χρόνου...», καθώς ενώ μεγαλώνει η ανησυχία στην εκπαιδευτική κοινότητα λόγω της εξάπλωσης του κορωναϊού η ίδια επιλέγει, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, την φωτογράφηση της προκειμένου να «δείξει» ότι διαμαρτύρεται για την καθυστέρηση της Περιφέρειας Αττικής και των συναρμοδίων φορέων, να προχωρήσουν στην αποκατάσταση του οδοστρώματος στο χώρο στάθμευσης των αυτοκινήτων, ύστερα από την καθίζηση που είχε  σημειωθεί το Μάϊο του 2018.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ» 


ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΗΣΑΠ

✓ Φωτογράφηση στον Ηλεκτρικό Σταθμό

✓ Εκτός τόπου και χρόνου η διοίκηση του Δήμου

Ενώ στα σχολεία της Καλλιθέας μεγαλώνει η ανησυχία για τις συνέπειες της πανδημίας του κορωνοϊού και η εκπαιδευτική κοινότητα διεκδικεί τη στήριξη του κωφεύοντος Δήμου, η διοίκηση οργάνωσε χθες (23/9/2020) τη φωτογράφησή της στο Σταθμό του ΗΣΑΠ «Ταύρος – Ελ. Βενιζέλος», προκειμένου να δείξει ότι διαμαρτύρεται για την καθυστέρηση της Περιφέρειας Αττικής και των συναρμοδίων φορέων, οι οποίοι όφειλαν να είχαν αποκαταστήσει το οδόστρωμα στο χώρο στάθμευσης των αυτοκινήτων, ύστερα από την καθίζηση που σημειώθηκε το Μάϊο του 2018.

Τα έργα της αποκατάστασης ασφαλώς και θα έπρεπε να είχαν ολοκληρωθεί. Αλλά, μέχρι τώρα, η διοίκηση του Δήμου επιστολογραφούσε. Η προσφυγή σε κινητοποιήσεις μετακινούνταν για «άλλη στιγμή». 

Η παρούσα ήταν ιδεώδης: στη συγκέντρωση μπορούσαν να παρίστανται μέχρι 9 άτομα, λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας. Ουδείς αμφιβάλλει ότι το «μέγα πάθος» του «μεγάλου πλήθους» τρομοκράτησε τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Πατούλη, ώστε να επιταχύνει τις ενέργειές του… Ποιος, άλλωστε, μπορεί να αντέξει τόση αγωνιστικότητα …

Comments are closed.