«Προοδευτική Ενότητα Καλλιθέας»: Ο Πατούλης αθετεί τις υποσχέσεις του… Άμεση ανάγκη ο διάλογος…

Με ανακοίνωση της η δημοτική παράταξη «Προοδευτική Ενότητα Καλλιθέας» «επιτίθεται» στον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη κατηγορώντας τον για αθέτηση υποσχέσεων ως προς τον διάλογο που θα έπρεπε να συμμετάσχει με σκοπό την συζήτηση για τις προθέσεις του ως προς τα έργα ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου.

Ο κ. Πατούλης είχε προσκληθεί να παρευρεθεί σε κοινή συνεδρίαση των Δημοτικών Συμβουλίων Καλλιθέας και Μοσχάτο – Ταύρου, κάτι για το οποίο η δημοτική παράταξη του κ. Ψαλιδόπουλου είχε πρωτοστατήσει, πλην όμως είχε ζητήσει χρόνο (1 μήνα) προκειμένου να ενημερωθεί. Ωστόσο κάτι τέτοιο μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει, αν και έχουν υπάρξει εξελίξεις ως προς το θέμα αυτό (παρέμβαση κ. Θεοδωρικάκου και έκτακτη συνάντηση του κ. Πατούλη με τον Πρωθυπουργό).

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ»

Η «Προοδευτική Ενότητα Καλλιθέας» διαπιστώνει με ιδιαίτερη ανησυχία την απροθυμία του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργου Πατούλη να προσέλθει σε πραγματικό διάλογο με τα Δημοτικά Συμβούλια Καλλιθέας και Μοσχάτου – Ταύρου με αντικείμενο τους σχεδιασμούς για την ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου.

Η παράταξη είχε πρωτοστατήσει στην πρωτοβουλία των δύο Δημοτικών Συμβουλίων να προσκληθεί ο κ. Περιφερειάρχης σε κοινή ειδική συνεδρίαση για το θέμα. Υπογραμμίζει, πάντως, ότι η αθέτηση της σχετικής διαβεβαίωσης του κ. Γ. Πατούλη, ο οποίος είχε υποσχεθεί πως μέχρι τα μέσα Ιουλίου θα είχε παράσχει τις αναγκαίες διευκρινίσεις για την πολιτική του, δεν αποτελεί δείγμα αξιοπιστίας και εντείνει τις υποψίες ως προς τους πραγματικούς στόχους της καθυστέρησης. 

Ο κ. Περιφερειάρχης είναι χρήσιμο να κατανοήσει ότι δεν μπορεί να αποφασίσει ούτε μόνος, ούτε σε σύγκρουση με τους πολίτες.

Comments are closed.