«Προοδευτική Ενότητα» Καλλιθέας: Ανενημέρωτος ο πρωθυπουργός; ή δεν συμφωνεί με τους πολίτες της Καλλιθέας;

0
390

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η δημοτική παράταξη «Προοδευτική Ενότητα Καλλιθέας» σχετικά με την συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον δήμαρχο Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβο, για την επιτάχυνση των έργων στο Παραλιακό Μέτωπο, καθώς και την «δυσμενή» εξέλιξη από την Περιφέρεια Αττικής, επισημαίνοντας πως μέχρι στιγμής δεν επιτυγχάνεται καμμία εγγύηση ότι η ανάπλαση του Παραλιακού μετώπου θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το σχεδιασμό της και πως αυτή θα ανταποκρίνεται στα συμφέροντα των πολιτών των Δήμων Καλλιθέας και Μοσχάτου – Ταύρου.

Η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «Προοδευτική Ενότητα Καλλιθέας»

Ανακοίνωση για τη συνάντηση του κ.Δημάρχου
με τον κ.Πρωθυπουργό

Η «Προοδευτική Ενότητα Καλλιθέας» εκτιμά ως κατ’ αρχήν θετικό, το γεγονός ότι ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Κάρναβος έγινε δεκτός από τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και τον ενημέρωσε για ζητήματα της αναπτυξιακής προοπτικής της πόλης, ιδίως για την ανάπλαση του Παραλιακού μετώπου.
Η παράταξη, ωστόσο, θεωρεί αναγκαίο να επισημάνει ότι η πρακτική αξία αυτών των συναντήσεων συνίσταται στη διασφάλιση τόσο της φυσιογνωμίας, όσο και της επιτάχυνσης των έργων στο Φαληρικό Όρμο.

Δυστυχώς, ούτε η ενημέρωση, ούτε το ενδιαφέρον του κ. Πρωθυπουργού έχουν προς το παρόν επιτύχει να εγγυηθούν ότι η ανάπλαση του Παραλιακού μετώπου θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το σχεδιασμό της και πως θα ανταποκρίνεται στα συμφέροντα των πολιτών των Δήμων Καλλιθέας και Μοσχάτου – Ταύρου.

Αντιθέτως, οι μεθοδεύσεις του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργου Πατούλη δεν στρέφονται μόνο προς την κερδοσκοπική εκμετάλλευση του Παραλιακού μετώπου των δύο Δήμων, αλλά θέτουν σε αμφισβήτηση ακόμη και την ίδια την εκτέλεση των έργων της ανάπλασης.

Είναι φανερό ότι ο κ. Πρωθυπουργός είτε παραμένει ανενημέρωτος για το κρίσιμο ζήτημα των παρεμβάσεων του κ. Περιφερειάρχη, είτε δεν συμφωνεί με τους πολίτες της Καλλιθέας.

Comments are closed.