Πραγματοποιήθηκε το 40ημερο μνημόσυνο για το Βαγγέλη Μπαλίκο

0
884

φωτό: Ανδρέας Ανδρεόπουλος

Λίγοι και καλοί… ήταν η ατάκα ενός από τους πιο στενούς φίλους του Βαγγέλη Μπαλίκου στο 40ημερο μνημόσυνο που τελέστηκε στη μνήμη του στο  Κοιμητήριο του Δήμου Καλλιθέας.

Φυσικά το καλοί ανταποκρινόταν απόλυτα στην καθημερινότητα του Βαγγέλη, καθώς οι λίγοι που βρέθηκαν στο Κοιμητήριο Καλλιθέας ήταν οι δικοί του άνθρωποι με τους οποίους μοιραζόταν τις καλές, τις όμορφες και τις «ανάποδες» στιγμές του, έστω και κατά περιόδους.

Μνήμες, χαμόγελα και συγκίνηση στις αναφορές που έγιναν για το δικό τους και δικό μας Βαγγέλη. Η Πέννυ, καλή του φίλη και συνεργάτης του, είχε φροντίσει, με τη βοήθεια του Λεωνίδα,  την κάθε λεπτομέρεια για την τέλεση του μνημοσύνου.

Ο «προσωπικός» φωτογράφος του Βαγγέλη, και δικός του άνθρωπος για δεκαετίες, ο «δικός» μας Ανδρέας φρόντισε με τη δική του, ας μας επιτραπεί η έκφραση, καλλιτεχνική παρέμβαση να βοηθήσει στα τυπικά της τελετής.

Στο Κοιμητήριο Καλλιθέας εκτός από τον ανιψιό του Νίκο, το βαπτιστήρα του Χάρη τον κουμπάρο του Σταύρο και το συνέταιρο και φίλο του Λεωνίδα Μποσινάκη, παρευρέθησαν ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας Βαγγέλης Μπαρμπάκος, ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και επιστήθιος φίλος του Βαγγέλη Κώστας Πολυχρονίδης, η αντιπρόεδρος του Δ.Σ. ΟΠΑΑ «Γιάννης Γάλλος» Δημοτική Σύμβουλος Νατάσα Αδαμοπούλου, ο φίλος του δημοσιογράφος Βάϊος Μπαλάφας, ο συνεργάτες του Τάσος Παπουλίδης, ο φίλος και συγχωριανός του Παναγιώτης Γκαϊδατζής, οι φίλοι του Γιάννης Λαμπαδαρίδης, Γιώργος Περράκης, Άλεξ  και ο «προσωπικός του τροβαδούρος» Κώστας Λαμνάτος.

Comments are closed.