Ποιος Περιστερίδης; Ο διαιτητής Παπαδόπουλος έκρινε το αποτέλεσμα

0
587

Ήρωας για τα αθλητικά σάιτ  και τις εφημερίδες ο πορτιέρο της Ηλιούπολης Κώστας Περιστερίδης, γιατί έπιασε το πέναλτι του Λουκίνα  στην αναμέτρηση απέναντι στην Kallithea Athens FC που έκρινε κατά μεγάλο βαθμό και την άνοδο στη Super League της Κηφισιάς.

Φυσικά και είναι ήρωας ο γκολκίπερ της Ηλιούπολης αλλά όχι για τη φάση της απόκρουσης του πέναλτι. Ο τερματοφύλακας της Ηλιούπολης είχε εντυπωσιακές αποκρούσεις στον αγώνα αλλά δεν είναι ήρωας για την απόκρουση του πέναλτι.

Ο Περιστερίδης δεν «ψώνισε» το Λουκίνα αλλά «ξεγέλασε» το διαιτητή της αναμέτρησης, τον αξιολογημένο Παπαδόπουλο,  οποίος φυσικά και δεν είδε τον Περιστερίδη ότι είχε ήδη μετακινηθεί εκτός της εστίας του πριν καν ο Λουκίνας χτυπήσει το πέναλτι.

Με απλά λόγια ο αξιολογημένος Παπαδόπουλος την ώρα της εκτέλεσης του πέναλτι προφανώς κοίταγε το Λουκίνα και όχι τον Περιστερίδη, αλλιώς πως να εξηγήσει κανείς γιατί δεν έδωσε επανάληψη της εκτέλεσης.

Φυσικά και ο κ. Παπαδόπουλος επίσης δεν είδε ότι παίκτες της Ηλιούπολης πάτησαν περιοχή πριν την εκτέλεση του πέναλτι.

Αλλά τι ψάχνει να βρει κανείς όταν η ΚΕΔ/ΕΠΟ «έγραψε» στα παλαιότερα των υποδημάτων της τις τρεις επιστολές της Athens Kallithea για τη διαιτησία.

Σιγά μην φτιάξει το Ελληνικό ποδόσφαιρο…!!!

Comments are closed.