ΠΟΕ-ΟΤΑ: Απαράδεκτη, αντεργατική & φασιστική η συμπεριφορά του αντιδημάρχου Καλλιθέας

0
574

Με ανακοίνωση της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στους ΟΤΑ (ΠΟΕ-ΟΤΑ) πήρε δημόσια θέση στα όσα συμβαίνουν στην διεύθυνση Περιβάλλοντος στο Δήμο Καλλιθέας και καταγγέλει ως απαράδεκτη, αντεργατική και φασιστική την συμπεριφορά του αντιδημάρχου Κωνσταντίνου Ευσταθίου καθώς και του διευθυντή της υπηρεσίας Στράτου Παπαδόπουλου.

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ στην ανακοίνωση της καλεί το δήμαρχο Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβο να παρέμβει αποδεικνύοντας με πράξεις ότι ο ίδιος δεν συμμετέχει σε περίεργα παιχνίδια, σε αντίθετη περίπτωση θα φέρει ο ίδιος την ευθύνη των κινητοποιήσεων που θα πραγματοποιηθούν υπό την κάλυψη της Ομοσπονδίας.

Η Ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) καταγγέλλει ως απαράδεκτη, αντεργατική και φασιστική την συμπεριφορά του Αντιδημάρχου της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος του Δήμου Καλλιθέας και δηλώνει αποφασισμένη να παρέμβει δυναμικά για την προάσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων που διώκονται αναίτια, χάριν σκοπιμοτήτων.


Θα πρέπει τόσο ο Αντιδήμαρχος της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος Κωνσταντίνος Ευσταθίου όσο και ο Διευθυντής της εν λόγω Διεύθυνσης Στράτος Παπαδόπουλος να αντιληφθούν πώς, ο Δήμος δεν είναι τσιφλίκι τους και οι εργαζόμενοι πιόνια κανενός.


Το πογκρόμ διώξεων που έχουν ξεκινήσει σε βάρος εργαζομένων που δεν τους είναι αρεστοί, για να προωθήσουν ημέτερους και να εξυπηρετήσουν συγκεκριμένα σχέδια, όπως καταγγέλλει ο Σύλλογος Υπαλλήλων του Δήμου Καλλιθέας, είναι μία απόλυτα καταδικαστέα συμπεριφορά, η οποία ανήκει σε άλλες εποχές. Θα πρέπει να αντιληφθούν ωστόσο πώς οι εποχές αυτές, του φασισμού και του τραμπουκισμού, έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί. Κανείς δεν μπορεί να ανεχτεί την προσβολή της προσωπικότητας των εργαζομένων και να δεχθεί απειλές και εκβιασμούς οι οποίες επιτάσσονται πιθανόν από αλλότρια συμφέροντα, όπως η ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών που υπάγονται στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος.


Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλεί τον Δήμαρχο Καλλιθέας κ. Δημήτριο Κάρναβο να αποδείξει στην πράξη πώς η συμπεριφορά αυτή δεν έχει την έγκριση και αποδοχή του, ο ίδιος δεν συμμετέχει σε… περίεργα παιχνίδια, να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα που θα επαναφέρουν την εύρυθμη λειτουργία στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και να ακυρώσει άμεσα τις αναίτιες και βλαπτικές μεταβολές σε βάρος των εργαζόμενων, ως προϊστάμενος όλων των υπηρεσιών που είναι.


Σε διαφορετική περίπτωση θα είναι υπόλογος και θα φέρει το βάρος της ευθύνης μιας δυναμικής αντίδρασης με κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο Δήμο Καλλιθέας, υπό την συνδικαλιστικά κάλυψη της Ομοσπονδίας.


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Comments are closed.