Για συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Γιώργο Παπανικολάου κάνει λόγο σε αποκλειστικό ρεπορτάζ το έγκριτο ειδησεογραφικό σάιτ aftodioikisi.gr το οποίο ,σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρει, θα σηματοδοτήσει την «αποπομπή» του Γιώργου Πατούλη τον οποίο και δεν θα υποστηρίξει η Ν.Δ. για την Περιφέρεια Αττικής.

Ωστόσο η αποκάλυψη της είδησης για καρατόμηση του Πατούλη ενεργοποίησε τηλεφωνικές ατζέντες αυτοδιοικητικών και μη με τους οποίους μιλήσαμε ως «Νέα Καλλιθέα» και τρείς εξ αυτών μας επιβεβαίωσαν τις εξελίξεις.

Το ζεϊμπέκικο του Πατούλη φαίνεται να ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ήδη υπερχειλισμένο ποτήρι της δυσαρέσκειας του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη απέναντι στον απερχόμενο Περιφερειάρχη Αττικής.

Φυσικά και αν συμβεί κάτι τέτοιο, ο Πατούλης να μην υποστηριχθεί από τη ΝΔ, κάποιοι θα «μπουν κουβά» από την επιλογή τους να τον στηρίξουν, ενώ η μάχη πλέον στην Περιφέρεια λαμβάνει άλλες διαστάσεις καθώς οι υποψηφιότητες Σγουρού, Ιωακειμίδη ήδη βρίσκονται σε εκλογική τροχιά και εγρήγορση.

 

Comments are closed.