«Πατάει γήπεδο» η Football League!!! Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη – Ανακοίνωση ΠΣΑΠ

Άναψαν «πράσινο» οι λοιμωξιολόγοι και όλα μαρτυρούν πως από Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021 «πατάνε» γήπεδο και οι ποδοσφαιριστές των ομάδων της Football League

Θεωρείται βέβαιο, μετά την απόφαση της επιτροπής, πως θα δοθεί στις ομάδες ένα χρονικό διάστημα 10 με 15 ημέρες για μια μίνι προετοιμασία και αμέσως μετά θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα των δύο ομίλων. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ εκτιμώμενη ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος είναι η 10η Μαρτίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Football League είναι η μόνη επαγγελματική κατηγορία στην Ευρώπη που βρίσκεται σε αγωνιστική «απραξία» τους τελευταίους μήνες.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών με ανακοίνωση του στη σελίδα που διαθέτει στο facebook κάνει λόγο για δικαίωση που όμως δεν θα σταματήσει τις ενέργειες του συνδέσμου καθώς στόχος είναι η έναρξη και η ολοκλήρωση όλων των επαγγελματικών πρωταθλημάτων.

Η Ανακοίνωση του ΠΣΑΠ 

«Μεγάλη ημέρα η σημερινή για τον σύνδεσμό μας, αφού μετά από μεγάλη μάχη ήρθε η δικαίωση και από τη Δευτέρα (15/2) οι ποδοσφαιριστές της Football League θα επιστρέψουν στις ομαδικές προπονήσεις. Ο αγώνας μας δεν θα σταματήσει μέχρι την έναρξη και την ολοκλήρωση όλων των επαγγελματικών πρωταθλημάτων. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στην Α’ Εθνική Γυναικών, στη Γ’ Εθνική Ανδρών και στο σύνολο του ερασιτεχνικού αθλητισμού και θα παλέψουμε μαζί τους μέχρι την δικαίωση των αιτημάτων τους».

Comments are closed.