Παραλιακό μέτωπο: Εκτάκτως Πατούλης, Κάρναβος, Ευθυμίου στον Υπουργό Θεοδωρικάκο

0
808

Έκτακτη σύσκεψη στο γραφείο του Υπουργού Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκου, είναι σε εξέλιξη από το μεσημέρι της Πέμπτης, με θέμα το Παραλιακό μέτωπο!

Ένα ζήτημα το οποίο έχει απασχολήσει αρκετά, ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, αναφορικά με την πορεία των έργων και την καθυστέρηση που έχει υπάρξει για την ολοκλήρωσή τους. Υπό τον φόβο να μετατραπεί σε χωματερή το Παραλιακό Μέτωπο για την επόμενη πενταετία.

Έτσι ο Υπουργός μετά και από τις «φωνές» που υπήρξαν από τις παρατάξεις αντιπολίτευσης σε Δήμους Καλλιθέας, Μοσχάτου και Περιφέρειας, συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη για να συζητηθεί το θέμα.

Σύσκεψη στην οποία ο Τάκης Θεοδωρικάκος κάλεσε τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, τον Δήμαρχο Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβο και τον Δήμαρχο Μοσχάτου Ανδρέα Ευθυμίου.

Όπως είναι λογικό μετά τη συγκεκριμένη κίνηση του Υπουργού, σημαίνει πως σύντομα αναμένονται εξελίξεις στο ζήτημα του Παραλιακού μετώπου.

Να σημειωθεί πως το θέμα του Παραλιακού μετώπου είχε τεθεί και στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο που υπήρξε στην Καλλιθέα, με πρωτοβουλία των παρατάξεων της αντιπολίτευσης.

Comments are closed.