Πανηγυρική εκλογή του Γιάννη Εμιρζά στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή

0
820

Μετά την πραγματοποίηση του 3ου Συνεδρίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ.  ολοκληρώθηκε και η τελική σταυροδοσία για την ανάδειξη των μελών της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Κίνημα Αλλαγής.

Στις υποψηφιότητες υπήρχε και αυτοδιοικητικό ενδιαφέρον για την Καλλιθέα καθώς ο Δημοτικός Σύμβουλος Καλλιθέας Γιάννης Εμιρζάς, της Δημοτικής Παράταξης «Προοπτική Ζωής» Κώστας Ασκούνης, ήταν ανάμεσα στους 464 υποψήφιους.

Ο Γιάννης Εμιρζάς σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα, επίσημα θα τα ανακοινώσει η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή, έλαβε 474 ψήφους και εκλέχθηκε στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του Κινήματος.

Η εκλογή του κ. Εμιρζά στην «κεντρική σκηνή» του ΠΑ.ΣΟ.Κ. εκ των πραγμάτων δημιουργεί νέα δεδομένα στην αυτοδιοικητική του πορεία όσο και στην κομματική του ενασχόληση καθώς έρχεται σε μια περίοδο όπου η ανάγκη ανάδειξης μιας ισχυρής σοσιαλδημοκρατικής φωνής στην κοινωνία είναι όσο ποτέ άλλοτε επιβλητική.

Άλλωστε η εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη στην προεδρία του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Κίνημα Αλλαγής σηματοδότησε την ανάγκη της πολιτικής και οργανωτικής ανασυγκρότησης με θέσεις και προτάσεις γεγονός που έρχεται να επιβεβαιώσει και η εκλογή νέων ηλικιακά στελεχών που έχουν διακριθεί στα Πανεπιστήμια, τα Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, στο Φοιτητικό κίνημα στην Αυτοδιοίκηση και γενικότερα στην Κοινωνία.

Comments are closed.