Πανελλήνια Ομοσπονδία Φωτογράφων: Στη Βουλή τα προβλήματα του κλάδου για άμεση λύση… Συνάντηση με ΚΙ.ΝΑΛ.

0
595

Επίσκεψη στην Βουλή πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φωτογράφων αποτελούμενη από τον πρόεδρο Σπύρο Διαμαντόπουλο, τον Γεν. Γραμματέα και γνωστό Καλλιθεάτη Ανδρέα Ανδρεόπουλο και το μέλος του Δ.Σ Νίκο Χατζηβασιλείου. Σκοπός της επίσκεψης η έναρξη επαφών με τους εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών κομμάτων προκειμένου να τους ενημερώσουν για παλαιότερα και τρέχοντα αιτήματα του κλάδου.

Η αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας έγινε δεκτή από το Κίνημα Αλλαγής και τους Βουλευτές Μιχάλη Κατρίνη (Ν.Ηλείας) και τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο (Ν.Αιτωλ/νίας). Η συνάντηση έφερε στην επιφάνεια τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των φωτογράφων, με τους δύο Βουλευτές να δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα αιτήματα τους. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σπύρος Διαμαντόπουλος ζήτησε την συνδρομή των Βουλευτών του ΚΙ.ΝΑΛ. για την ένταξη του ΚΑΔ φωτογράφων στα μέτρα της έκπτωσης του ενοικίου και τον Ιούνιο, καθώς και την καταβολή του επιδόματος των 540€ στις επιχειρήσεις τους.

Η Επιστολή με τα Αιτήματα προς τα κοινοβουλευτικά κόμματα

Οι εκπρόσωποι Βουλευτές του ΚΙ.ΝΑΛ. δεσμεύτηκαν από την πλευρά τους να προωθήσουν τα αιτήματα της Ομοσπονδίας δηλώνοντας πως θα τα στηρίξουν μέσα στο πλαίσιο των δυνατοτήτων που έχουν.

Η αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας θα συνεχίσει τις επαφές της με το σύνολο των εκπροσώπων των κοινοβουλευτικών κομμάτων.

Με ανακοίνωση της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φωτογράφων προτρέπει τα μέλη της να προχωρήσουν σε αίτηση επιστρεπτέας προκαταβολής μέχρι της 22 Ιουνίου 2020.

Comments are closed.