ΠΑΕ Καλλιθέα: Τέλος ο Τάτσης πήγε ΑΕΛ και στο βάθος ο «δικός» της Σωκράτης

Όσο η πολιτεία δεν δίνει το πράσινο φως για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της FL τόσο τα προβλήματα θα προλαβαίνουν τις εξελίξεις και θα βυθίζουν τις ομάδες, τους προπονητές και τους παίκτες στην αβεβαιότητα και την ανασφάλεια.

Φυσικά στην προκειμένη περίπτωση του κόουτς Γιάννη Τάτση τα πράγματα έχουν την δική τους οπτική καθώς θα ήταν δύσκολο να αρνηθεί οποιοσδήποτε την πρόταση που δέχθηκε από την ομάδα της Λάρισας.

Οι βυσσινί μετά την βαριά ήττα από την ΑΕΚ και την παραίτηση του Μιχάλη Γρηγορίου φαίνεται να κατέληξαν στο πρόσωπο του μέχρι πρότινος κόουτς της ομάδας της Καλλιθέας για τον αντικαταστάτη του. Έτσι το πρωί ο Τάτσης ενημέρωσε τον Σπύρο Παπαδόπουλο ότι ήρθε η πρόταση από την ομάδα της ΑΕΛ και όπως είναι φυσικό δεν κλείνεις την πόρτα σε ομάδα Super League την στιγμή κατά την οποία όλα είναι στον αέρα για την κατηγορία της FL.

Οι κυανόλευκοι τώρα βρίσκονται σε αναζήτηση νέου τεχνικού σε μια περίοδο δύσκολη όσο και αμφίρροπη ως προς την εξέλιξη της, με αρκετά ονόματα να «πέφτουν» στο τραπέζι. Ωστόσο οι επιλογές είναι περιορισμένες αν και οι σκέψεις όλων τριγυρίζουν γύρω από έναν γνώριμο των αποδυτηρίων της ομάδας.

Ο Σωκράτης Οφριδόπουλος είναι η περίπτωση που ξεχωρίζει και σίγουρα κάνει και την διαφορά πλην όμως υπάρχουν δυσκολίες για τις οποίες οι παράγοντες της ομάδας αισιοδοξούν πως θα ξεπεραστούν και ο «δικός» μας Σωκράτης θα αναλάβει την Καλλιθέα

Comments are closed.