ΠΑΕ Καλλιθέα: Στον «αέρα» το παιχνίδι με Ζάκυνθο; – Σήμερα στις 14:00 η απόφαση

0
416

Άλλο ένα επεισόδιο με την πιθανολογούμενη πρεμιέρα της Καλλιθέας στο πρωτάθλημα της Super League 2 πρόκειται να «παιχτεί» στην έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της λίγκας που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021 στις 14:00.

Η έκτακτη συνεδρίαση ορίστηκε μετά το αίτημα των ΠΑΕ Α.Ο. Καβάλα και Ζακύνθου να αναβληθούν οι αγώνες που έχουν κληρωθεί να δώσουν με Απόλλωνα Πόντου και Καλλιθέα αντίστοιχα λόγω του γεγονότος ότι οι δύο αυτές ομάδες βρέθηκαν στη Super League 2 με πολύ μεγάλη καθυστέρηση και έπειτα από τη δικαίωση στο Διαιτητικό Δικαστήριο με αποτέλεσμα να μην έχουν ολοκληρώσει τη στελέχωση των ρόστερ τους και να μην υπάρχει χρόνος για την προετοιμασία των ομάδων τους.

Σε κάθε περίπτωση όποια απόφαση και αν πάρει το Δ.Σ. της λίγκας η ουσία είναι ότι πρόκειται για το ένα πρωτάθλημα φτωχού συγγενή κάθε άλλου επαγγελματικού πρωταθλήματος, που εκθέτει τόσο τη λίγκα όσο και την ποδοσφαιρική ομοσπονδία για την προχειρότητα των ενεργειών τους, με την ηγεσία φυσικά του υφυπουργείου  Αθλητισμού να έχει μεγάλο μερίδιο στις αρνητικές εξελίξεις που οδήγησε με τις αποφάσεις της για την αναδιοργάνωση των πρωταθλημάτων.

Η ανακοίνωση της Super League 2:

«Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 14:00, θα πραγματοποιηθεί Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2 μέσω τηλεδιάσκεψης, με θέματα ημερησίας διάταξης:

1. Αίτημα της ΠΑΕ Α.Ο Καβάλα για αναβολή του πρώτου αγώνα τους με την ΠΑΕ Απόλλων Πόντου που έχει ορισθεί για την Κυριακή 7.11.2021

2. Αίτημα της ΠΑΕ Ζάκυνθος 1961 για αναβολή των ορισθέντων αγώνων της, τις τρεις πρώτες αγωνιστικές ημέρες του πρωταθλήματος Betsson Super League 2.

3. Διάφορα θέματα»

Comments are closed.