ΠΑΕ Καλλιθέα: Στον αέρα οι μεταγραφές μετά την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ε.Π.Ο.

0
466

Στον αέρα είναι πλέον οι τελευταίες μεταγραφές που πραγματοποίησαν οι «κυανόλευκοι» μετά την ακύρωση από το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ε.Π.Ο. της απόφασης της Επιτροπής Εκτάτων Θεμάτων της Ομοσπονδίας για να μην ισχύσουν τα κριτήρια αδειοδότησης για τις ομάδες που ανέβηκαν μέσω του νόμου Αυγενάκη με μη αγωνιστικά κριτήρια από τη Football League στη νέα Σούπερ Λίγκα 2.

Στο Διαιτητικό Δικαστήριο προσέφυγε η Α.Ε.Λ. και ο πρόεδρος της Αλέξης Κούγιας και δικαιώθηκαν. 

Συνεπώς, εννέα ομάδες μεταξύ των οποίων και ΠΑΕ Καλλιθέα (Πανσερραϊκός, Ολυμπιακός Βόλου, Θεσπρωτός, Ηρακλής, Αλμωπός, Απόλλων Πόντου, Αιγάλεω και Αστέρας Βλαχιώτη) είναι και πάλι χωρίς άδεια πλέον. Αυτό σημαίνει πως μπορούν να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της Super League 2 υπό τον περιορισμό που προβλέπετε για τις μεταγραφές.

Οι «κυανόλευκοι» ουσιαστικά «χάνουν» εννέα παίκτες που απέκτησαν μετά την αρχική απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της Ε.Π.Ο.. Πρόκειται για τους Mounier, Τσαπρούνη, Βοσνιάδη, Κοντοχρήστο, Kone Bruno, Ρέντζα, Στρέζο, Ομάρ Σαντάνα και Κύργια.

Αναλυτικά η Ανακοίνωση της απόφασης

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έλαβε την παρακάτω απόφαση.Δέχτηκε, κατά πλειοψηφία εν μέρει, την προσφυγή της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία “ΠΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΑΕΛ” κατά του τριτοβάθμιου αθλητικού σωματείου με την επωνυμία “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (Ε.Π.Ο.)”.

Ακυρώνει την από 14.09.2021 απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων (Θέμα 1ο) του καθού τριτοβάθμιου αθλητικού σωματείου με την επωνυμία “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (Ε.Π.Ο.)” αναφορικά με την “Απόφαση επί των διαβιβασθέντων από την Super League 2 αιτημάτων ΠΑΕ προερχομένων από την Football League αναφορικά με την επιβολή των ποινών μη αδειοδότησής τους”, όπως ειδικότερα το περιεχόμενο αυτής (απόφασης) αναφέρεται στο αιτιολογικό».

Comments are closed.