ΠΑΕ Καλλιθέα: Σήμερα θα μάθει αν «πετάξει» για Ρόδο… Πήρε Αλέξανδρο Καββαδία δανεικό

Μετά την προχθεσινή ανακοίνωση (23-3-2021) της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού ότι η η ΠΑΕ ΙΑΛΥΣΟΣ δεν πήρε πιστοποιητικό για να μπορέσει να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Football League, με αποτέλεσμα το παιχνίδι της Κυριακής με την ομάδα της Καλλιθέας να είναι πλέον στον αέρα.

Ωστόσο σύμφωνα με τα ρεπορτάζ η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού θα συνεδριάσει εκ νέου σήμερα Παρασκευή 26 Μαρτίου όπου θα εξετάσει εκ νέου  τους φακέλους για να δώσει ή όχι την άδεια να αγωνιστεί η ομάδα του Ιαλυσού. Οι Ροδίτες κάνουν λόγο για τυπικό ζήτημα που θα λυθεί σήμερα στην Επιτροπή. Να σημειωθεί ότι εκτός της Ροδίτικης ομάδας πιστοποιητικό δεν πήρε και η ΠΑΕ Ασπρόπυργος.

Εν αναμονή της απόφασης για την τύχη του παιχνιδιού με τον Ιαλυσό η ομάδα της Καλλιθέας δεν αφήνει το χρόνο να πάει χαμένος προχωρώντας  στην απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή.

Πρόκειται για το 21χρονο επιθετικό του Παναιτωλικού Αλέξανδρο Καββαδία ο οποίος αποκτήθηκε δανεικός. Ο ποδοσφαιριστής αν και είχε προτάσεις από ομάδες της επαρχίας προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Αθήνας θέλοντας να συνδυάσει και την φοίτηση του στη Νομική Αθηνών.

Ο Αλέξανδρος προέρχεται από την ομάδα της Κ19 του Παναιτωλικού με την οποία υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο τον Αύγουστο του 2019 και μέχρι το 2023. Αγωνίστηκε την περίοδο 2019-2020 σε 5 αγώνες με συνολικά 67 λεπτά συμμετοχής, ενώ την σεζόν που. διανύουμε δεν είχε συμμετοχή σε αγώνες.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλλιθέα.

Την απόκτηση του 20χρονου επιθετικού Αλέξανδρου Καββαδία απο τον Παναιτωλικού ανακοινώνει η ομάδα μας.Ευχαριστουμε τη διοίκηση της ομάδας του Παναιτωλικού για την αριστη συνεργασία και καλωσορίζουμε τον Αλέξανδρο στο Ελ Πασο.

Comments are closed.