ΠΑΕ Καλλιθέα: Ξεκίνησε προετοιμασία με μεταγραφές και “ψάχνει” προπονητή

0
648

Μετά το πράσινο φως που άναψαν πολιτεία και λοιμωξιολόγοι η ομάδα της Καλλιθέας ξεκίνησε και την αγωνιστική της δράση. Οι παίκτες έπιασαν αμέσως δουλειά στο γήπεδο ξεκινώντας μίνι προετοιμασία εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος και της Football League.

Παίκτες, τεχνικό τημ και προσωπικό έκαναν τα προβλεπόμενα από τα πρωτόκολλα covid-test και πάτησαν χορτάρι ξεκινώντας προπονήσεις στο Δημοτικό Στάδιο “Γρ. Λαμπράκης”.

Παράλληλα η διοίκηση βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή καθώς οι συζητήσεις με τον Σωκράτη Οφριδόπουλο δεν οδηγήθηκαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Σε αναμονή ωστόσο των τελικών αποφάσεων του κοουτς Γιάννη Τάτση, εξετάζει σημαντική πρόταση ομάδος της Super League 2, κινείται η διοίκηση της Καλλιθέας και προσπαθεί να βρει εναλλακτική λύση για τον πάγκο που θα σηματοδοτήσει και την ουσιαστική έναρξη της μίνι προετοιμασίας.

Οι παίκτες προς το παρόν γυμνάζονται υπό της οδηγίες του Χρήστου Τσαγκαρούλη.

Στο πεδίο των μεταγραφών η ομάδα προχωρά σε ένα δικό της πλάνο ενίσχυσης της ομάδας και ας μην υπάρχει ακόμη προπονητής, καθώς δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο.

Μετά τον κεντρικό αμυντικό Τάσο Μποσκουίδη η διοίκηση προχώρησε και στην απόκτηση του 22χρονου Σέρβου μεσοεπιθετικού Lucas Stevanovic. Ο Lucas έχει αγωνιστεί σε Βοϊβοντίνα, Σλόβαν Λίμπερετς και στην Πόρτο Β’.

Comments are closed.