ΠΑΕ Καλλιθέα: Μετά την ανακοίνωση για ιδιοκτήτη & Βόκολο «σκάνε» οι μεταγραφές

Τρέχουν οι εξελίξεις στους «κυανόλευκους» και ο σχεδιασμός για τις επόμενες κινήσεις σε αγωνιστικό επίπεδο τρέχει προκειμένου να καλυφθεί ο χρόνος που μεσολάβησε λόγω της πώλησης της ΠΑΕ στον Andrew Barroway.

Χωρίς να χρονοτριβούν οι συνεργάτες του Barroway προχώρησαν στην επίσημη ανακοίνωση τόσο του νέου τεχνικού Λεωνίδα Βόκολου, τυπική διαδικασία, καθώς και στις πρώτες δύο νέες μεταγραφές για το χτίσιμο της ομάδας, προκειμένου να παρουσιαστεί πανέτοιμη για την έναρξη των αγωνιστικών της υποχρεώσεων στη νέα Super League.

Σίγουρα κάθε μέρα που θα περνά θα φέρνει και νέες συμφωνίες, που θα αφορούν το νέο ρόστερ της ομάδας, στο προσκήνιο για την Καλλιθέα.

Η Ανακοίνωση για το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ

Αθήνα, 31 Αυγούστου 2021

Ο Andrew Barroway διευθύνων σύμβουλος της Merion Investment Management και αναπληρωτής διευθυντής των Arizona Coyotes του NHL (Αμερικάνικη Λίγκα του Χόκεϋ) έγινε κύριος του 90% των μετοχών της «ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ».
«Νομίζω ότι η προοπτική για ανάπτυξη είναι εξαιρετική, είπε ο Barroway και «φυσικά η Αθήνα είναι μια καταπληκτική πόλη».
Ο Barroway ήταν σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση των μετοχών από τις αρχές του 2021. Στις 2 Αυγούστου 2021, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ενέκρινε τη μεταβίβαση αυτή και αμέσως πραγματοποιήθηκε η συμφωνία μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ.
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προηγούμενους ιδιοκτήτες για την προσπάθεια τους και τη συνεργασία τους», είπε ο Barroway.
Η εκτελεστική ομάδα του Barroway περιλαμβάνει επαγγελματίες με εμπειρία σε ανώτατο επίπεδο στο ευρωπαϊκό και ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο σκοπός του δεν επικεντρώνεται στα άμεσα αποτελέσματα, αλλά στην μακροπρόθεσμη ανάπτυξη, με απώτατο στόχο, αφενός τη συμμέτοχη της ομάδας στην ανώτατη κατηγορία (SUPERLEAGUE) και αφετέρου στην λειτουργία μιας βιώσιμης επιχείρησης.
Στην αρχή της σεζόν 2021-2022 η ΠΑΕ ανακοινώνει το κ. Λεωνίδα Βόκολο ως προπονητή της πρώτης ομάδας με διετές συμβόλαιο.
Προχωρώντας η «ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ» προσβλέπει συνεργασία με την ΕΠΟ, τη SUPERLEAGUE 2 καθώς και με τις ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα, με γνώμονα την ευθύνη που πρέπει να έχουμε όλοι να λειτουργούμε σαν συνέταιροι και να συμβάλλουμε στο δυνάμωμα του ελληνικού ποδοσφαίρου μέσα και έξω από τα γήπεδα.

Η πρώτη μεταγραφή 

Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΓΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη_Κύργια .
Ο υψηλόσωμος αμυντικός , με σημαντική καριέρα στις επαγγελματικές κατηγορίες της χώρας μας αφού στο παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Απόλλων Σμύρνης , Ατρόμητος Αθηνών, Αρη και Ιωνικό . Τον καλωσορίζουμε στηνΚαλλιθέα και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρόνια, με υγεία και επιτυχίες!!

Η δεύτερη συνεχόμενη μεταγραφή

Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΓΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της , με τον ποδοσφαιριστή Ομάρ Σαντάνα Καμπρέρα

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός με σημαντική καριέρα στις επαγγελματικές κατηγορίες αφού στο παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Atletico b, Celta b, Suwalki ,Legnica, Olympiacos Nicosia

Τον καλωσορίζουμε στην Καλλιθέα και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρόνια, με υγεία και επιτυχίες!!

Comments are closed.