ΠΑΕ Καλλιθέα: Λεωνίδας Βόκολος ο «εκλεκτός» της «νέας τάξης» – Μετά την έφεση οι ανακοινώσεις παικτών

0
860

Δεν αποτελεί μυστικό ότι ο «εκλεκτός» του πρώην προέδρου της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιου, του είχε αναθέσει το 2011 πόστο στις Εθνικές ομάδες (Κ15 κλπ), Λεωνίδας Βόκολος είναι ο νέος προπονητής των «κυανόλευκων».

Το τελευταίο διάστημα ο νέος κόουτς έχει μελετήσει πολύ καλά τα δεδομένα, σε ότι έχει να κάνει με τη συμμετοχή της Καλλιθέας στη δεύτερη μεγαλύτερη επαγγελματική κατηγορία, καθώς και τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν ή γίνονται προκειμένου να ενισχυθεί το ρόστερ της.

Άλλωστε η λύση της συνεργασίας με πολλούς από τους ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στο ρόστερ της ομάδας τη σεζόν που έληξε δε χωράει αμφιβολία πως ήταν δική του επιθυμία.

Στα δημοσιογραφικά στέκια ακούγονται αρκετά ονόματα ποδοσφαιριστών που βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τους εκπροσώπους του νέου ιδιοκτήτη, πλην όμως η εκκρεμότητα που υπάρχει με την έφεση που έχει καταθέσει η απερχόμενη διοίκηση κατά της πρωτόδικης απόφασης για τη μη αδειοδότηση έχει βάλει προσωρινά φρένο στις όποιες συμφωνίες έχουν υπάρξει.

Οι συνεργάτες του νέου ιδιοκτήτη Άντριου Μπάρογουεϊ,  έχουν έτοιμο πλάνο για την ολοκλήρωση των όποιων μεταγραφικών και διοικητικών εξελίξεων, και οι οποίες ανακοινώσεις θα αρχίσουν πιθανότατα να παίρνουν «σάρκα και οστά» αμέσως μετά την απόφαση του δευτεροβάθμιου δικαιοδοτικού οργάνου.

Comments are closed.