ΠΑΕ Καλλιθέα: Δεν πήρε άδεια για Super League 2 – Καταθέτουν έφεση οι «κυανόλευκοι»

0
548

Δύσκολα έβαλε το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ε.Π.Ο. στην ΠΑΕ Γ.Σ. Καλλιθέα, καθώς στην χθεσινή του συνεδρίασε δεν της χορήγησε άδεια Super League 2.

Πιο συγκεκριμένα το Πρωτοβάθμιο Όργανο αφού εξέτασε το φάκελο που είχαν καταθέσει οι «κυανόλευκοι» αποφάσισε πως δεν τηρούνται οι προϋποθέσεις αδειοδότησης για τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα της Super League 2 για την αγωνιστική περίοδο 2021 – 2022.

Ωστόσο η απόφαση του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης δεν είναι οριστική καθώς η ΠΑΕ Καλλιθέα μπορεί εντός τριών ημερών να καταθέσει έφεση κατά της αρχικής απόφασης, κάτι που αναμένεται να γίνει από την πλευρά της ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης

Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη συνεδρίασή του στις 9 Αυγούστου 2021 εξέτασε τους φακέλους 9 ΠΑΕ της Football League και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Δεν χορηγεί άδεια Super League 2 για την περίοδο 2021-22 στις ακόλουθες ΠΑΕ: ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΟ 1931, ΓΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, ΑΟ ΕΠΙΣΚΟΠΗ, ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΑΣ «Ο ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ 2019», ΙΑΛΥΣΟΣ Γ.Α.Σ., ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΑΣ 2020 και ΣΦΚ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961.

Κατά των ανωτέρω απορριπτικών αποφάσεων μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας τριών ημερολογιακών ημερών από την κοινοποίησή τους.

Comments are closed.