ΠΑΕ Γ.Σ. Καλλιθέα: Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι της Κυριακής 30/1 με Διαγόρα

0
373

Την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022, η Καλλιθέα θα φιλοξενήσει την ομάδα του Διαγορα για την 16η αγωνιστική της Betsson Superleague 2 στις 17:00 στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας «Γρ. Λαμπράκης».

Ωστόσο με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ενημερώνει τους φιλάθλους για τη διάθεση των εισιτηρίων η οποία μέχρι και την Παρασκευή γινόταν από τα γραφεία της στο Δημοτικό Στάδιο ενώ τα εναπομείναντα εισιτήρια θα διατεθούν την Κυριακή 30 Ιανουαρίου, ημέρα του αγώνα, από τα εκδοτήρια του Σταδίου από τις 12:00 έως τις 14:00.

Προϋποθέσεις για την αγορά εισιτηρίου

Η δυνατότητα παρουσίας θεατών υφίσταται αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους θεατές (14 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού) ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο προσκομίζοντας το Ψηφιακό Πιστοποιητικό για τον COVID-19, με εξαίρεση τους ανήλικους φιλάθλους που θα πρέπει να πληρούν τα παρακάτω κριτήρια.

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) ετών προσκομίζουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα. Οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό αυτοδιαγνωστικό έλεγχο (Self-Test) που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα. Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δεν έχει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης, δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στην εγκατάσταση, με εξαίρεση τους ανήλικους φιλάθλους θα πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύονται από εμβολιασμένους ενήλικες ή νοσήσαντες.

Η είσοδος στο γήπεδο θα επιτραπεί από τις 15:00 για την αποφυγή συνωστισμού.

Κατα την είσοδο στο γήπεδο, θα γινει έλεγχος με τη χρήση ψηφιακής πλατφόρμας αναγνώρισης για πιστοποιητικά εμβολιασμού, PCR και rapid tests.

Η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική καθόλη τη διάρκεια της παραμονής του κατόχου-θεατή στο γήπεδο και τον περιβάλλοντα χώρο του.

Τα παραπάνω πρωτόκολλα ισχύουν για όλους τους τύπους εισιτηρίων του αγώνα, μεμονωμένων και διαρκείας.

Comments are closed.