«Πίσω ολοταχώς»… η ΠΑΕ για την αλλαγή του ονόματος

0
828

«Ανάποδα ολοταχώς» πήρε ρότα η ΠΑΕ Καλλιθέα στη διάρκεια της έκτακτης ανοικτής συνεδρίασης του Δ.Σ. του Γ.Σ. Καλλιθέα, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας παρουσία πλήθους φιλάθλων και Δημοτικών Συμβούλων.

Πιο συγκεκριμένα στην έκτακτη ανοικτή συνεδρίαση, η οποία ορίστηκε μετά από επιστολή της ΠΑΕ που ζητούσε αλλαγή του ονόματος της ομάδας, παρευρέθηκε για λογαριασμό της ο δικηγόρος κ. Αργύρης Λίβας ο οποίος και ζήτησε από το Δ.Σ. του ερασιτέχνη να θεωρήσει «την πρόταση ως μη γενόμενη» μιας και η ΠΑΕ αποσύρει την επιστολή με το αίτημα για την ονομασία.

Ο κ. Λίβας ανέφερε ακόμη πως επρόκειτο για αστοχία η πρόταση για αλλαγή του ονόματος και πως ερασιτέχνης και ΠΑΕ είναι ένα και το αυτό με κοινό στόχο την ανάπτυξη του ιστορικού συλλόγου σε όλα τα επίπεδα.

Ο ίδιος νωρίτερα είχε συναντηθεί με το Δήμαρχο Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβο τον οποίο και ενημέρωσε για την αλλαγή στάσης της ΠΑΕ διαβεβαιόνοντας παράλληλα πως πρόθεση των επενδυτών είναι η συνεργασία τόσο με τη Δημοτική Αρχή όσο και τον Ερασιτέχνη έτσι ώστε από κοινού να προχωρήσουν απρόσκοπτα στην ανάπτυξη και τους στόχους της ομάδας.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι το Δ.Σ. παμψηφεί όρισε ως εκπρόσωπο του Ερασιτέχνη στο Δ.Σ. της ΠΑΕ το δικηγόρο και επί σειρά ετών διοικητικό στέλεχος και νομικό σύμβουλο της ομάδας Παναγιώτη Πρόκο σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος Αγγελή Μπούτα.


Comments are closed.