Πήρε Μπάμπη και Nabi για να μπει στη Super League!

Συνεχίζει το μεταγραφικό της σαφάρι η Athens Kallithea FC επιδιώκοντας την ενίσχυση με στόχο πάντα τη διεκδίκηση της ανόδου στη μεγάλη επαγγελματική κατηγορία.

Όπως έγινε γνωστό οι παράγοντες της ομάδας πιστοί στο πλάνο τους και με τη σύμφωνη γνώμη του Γιώργου Σίμου προχώρησαν στην απόκτηση δύο ακόμη σημαντικών ποδοσφαιριστών με εμπειρία στη Super League.

Πρόκειται για τον 28χρονο μεσοεπιθετικό Adil Nabi και το νεαρό μέσο Πάρης Μπάμπη. 

Ο Adil Nabi υπέγραψε στην Athens Kallithea FC αφού πρώτα έλυσε τη συνεργασία του με τον Ατρόμητο που ήταν η τελευταία του ομάδα. Ο Nabi συνολικά έχει καταγράψει 57 συμμετοχές στην Super League με τον ΟΦΗ και τον Ατρόμητο.

Σε ότι αφορά τον 23χρονο νεαρό μέσο Πάρη Μπάμπη, ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες της ΑΕΚ όπου με την ομάδα της ΑΕΚ Β’ είχε αγωνιστεί 25 φορές στο πρωτάθλημα της Super League 2, τον απέκτησε από τη Λαμία επίσης με ελεύθερη μεταγραφή. Η παρουσία του Μπάμπη στην ΑΕΚ Β’  του εξασφάλισε τη μεταγραφή του στη Λαμία με την οποία αγωνίστηκε σε 7 αγώνες σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Τέλος ο Δούμτσης

Στον αντίποδα των νέων αποκτημάτων της η Athens Kallithea FC ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον 22χρονο επιθετικό Γώργο Δούμτση.

Comments are closed.