Πέτρος Παριανός: «Σχέδιο, ρεαλισμός, διαφάνεια & σεβασμός στον πολίτη…»

0
855

Ο πρόεδρος της «Κυψέλης Πολιτισμού Καλλιθέας» και Γεν. Γραμματέας της Ένωσης Ωδείων και Μουσικών Σχολών Ελλάδας Πέτρος Παριανός με 16χρονη θητεία στην Αυτοδιοίκηση «θέτει τον δάκτυλον επί τον τύπον των ήλων» και σκιαγραφεί την επόμενη ημέρα στην Περιφέρεια Αττικής.

Ο Πέτρος Παριανός, υποψήφιος ο ίδιος, με το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Ιωακειμίδη στο Νότιο Τομέα Αθήνας, αναφέρεται στο μοντέλο αυτοδιοίκησης που χρειάζεται η Αττική αλλά και για τις προτεραιότητες που έχει θέσει η παράταξη του για την επόμενη μέρα.

Φωτό από την πρόσφατη επίσκεψη του Γιώργου Ιωακειμίδη στην Κεντρική Λαϊκή Αγορά της Καλλιθέας συνοδευόμενος και από τον Πέτρο Παριανό.

Σε μια ελεύθερη συζήτηση με τη συντακτική μας ομάδα ο Πέτρος Παριανός σκιαγράφησε την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση τονίζοντας πως ως φορέας διακυβέρνησης βρίσκεται πολύ κοντά στον πολίτη, και καλείται με σχέδιο, ρεαλισμό, διαφάνεια και σεβασμό στον άνθρωπο να αναπτύξει πολιτικές που θα έχουν άμεσα αποτελέσματα στην καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής του.

Ο κ. Παριανός συνεχίζοντας επεσήμανε πως οι υποδομές και οι αναπλάσεις των δημόσιων χώρων σε συνδυασμό με τον κυκλοφοριακό σχεδιασμό του λεκανοπεδίου θα αποτελέσουν βασικές προτεραιότητες για την ποιοτική αναβάθμιση της καθημερινότητας των πολιτών της Αττικής.

Για τον αυτοδιοικητικό Πέτρο Παριανό, έχει διατελέσει και αντιδήμαρχος Σάμου, ο Γιώργος Ιωακειμίδης είναι μια γηγενείς προσωπικότητα του αυτοδιοικητικού κινήματος που ξέρει να δίνει μάχες και να τις κερδίζει, γεγονός που μαρτυρά η πολυετής θητεία του ως Δήμαρχος Αγ. Ι. Ρέντη και Νίκαιας.

Φωτό από την πρόσφατη επίσκεψη του Γιώργου Ιωακειμίδη στην Κεντρική Λαϊκή Αγορά της Καλλιθέας συνοδευόμενος και από τον Πέτρο Παριανό.

Ο ίδιος, ο Πέτρος Παριανός, συνεχίζοντας αναφέρει πως όλα τα στελέχη που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Ιωακειμίδη είναι άνθρωποι με εμπειρία και δυναμισμό και με βάση το πρόγραμμα του συνδυασμού μπορούν να δώσουν λύσεις στα χρόνια προβλήματα της Αττικής.

Απολαυστική όσο και χρήσιμη η συζήτηση μας με τον πρόεδρο της «Κυψέλης Πολιτισμού Καλλιθέας» ο οποίος είναι πεπεισμένος πως οι πολίτες θα δείξουν την εμπιστοσύνη τους στον Γιώργο Ιωακειμίδη και θα του δώσουν τη δυνατότητα να υλοποιήσει τα σχέδια του για την ποιοτική αναβάθμιση της Αττικής.

Εμείς ωστόσο είμαστε πεπεισμένοι πως το Περιφερειακό Συμβούλιο και η Περιφέρεια έχουν την ανάγκη παρουσιών όπως αυτής του Πέτρου Παριανού που με ανιδιοτέλεια έχει ταχθεί στο να υπηρετεί τον πολιτισμό και την ανεξάρτητη αυτοδιοίκηση.

Comments are closed.