«ΠέΖΟ Περιβάλλον»: Γιορτή απονομής επάθλων στην πρώτη μετά COVID-19 ανοικτή εκδήλωση…

0
774

Την Παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος διάλεξε η παρέα του ΠέΖΟ για να πραγματοποιήσει την γιορτή λήξης της δράσης «ΠέΖΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ» προκειμένου να τιμήσει όλους όσους συμμετείχαν στον διαγωνισμό καθώς και τους νικητές του.

Η εκδήλωση είχε μια ακόμη σημειολογική σημασία καθώς είναι η πρώτη ανοικτή εκδήλωση που πραγματοποιείται μετά την άρση των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του COVID-19. Φυσικά οι οργανωτές της όμορφης περιβαλλοντικής εκδήλωσης είχαν φροντίσει να τηρηθούν οι προβλεπόμενες οδηγίες των μέτρων ασφαλείας για την αποφυγή συγχρωτισμού από την συμμετοχή των μελών αλλά και των φίλων του ΠέΖΟ στην εκδήλωση.

Ο σκοπός της γιορτής ήταν διπλός : Να τιμήσει τους νικητές, αλλά και όλους όσους συμμετείχαν στο διαγωνισμό αλλά και να γίνει ένα αντάμωμα πάλι, με σεβασμό στα νέα δεδομένα, αλλά και στις ανθρώπινες σχέσεις. Το «ΠέΖΟ Περιβάλλον» ήρθε λοιπόν για να μείνει στην πόλη μας… και του χρόνου, ήταν το σύνθημα της γιορτής!

Το κεντρικό θέμα του «ΠέΖΟ Περιβάλλον» δεν ήταν άλλο από το να βραβευθούν εκείνοι που με τις δημιουργίες τους ομορφαίνουν σπίτια και γειτονιές.

ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΤΟΥ «ΠέΖΟ Περιβάλλον»

1ο Αναστασία Μαντζώρου

2ο Dimos Aiva,

3o Έφη Πανταζίδου

4ο Ντορις Μουντζούρη,


5ο Ξανθίππη Μοσκοφίδου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρώην δήμαρχος Καλλιθέας Κώστας Ασκούνης, οι αντιδήμαρχοι Κ. Ευσταθίου, Δ. Παπαθανάσης, Κ. Καλογερόπουλος, ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.Κ. Γιώργος Κουτσογιάννης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Καλλιθέας της δημοτικής παράταξης «Προοπτική Ζωής» Αθηνά Εξάρχου, Γιάννης Εμιρζάς, Γιώργος Μαργωμένος, Νίκος Ηλιάδης, η Δημοτική Σύμβουλος Καλλιθέας της δημοτικής παράταξης «Προοδευτική Ενοπτητα Καλλιθέας Αυγερινού Ελένη, η Δημοτική Σύμβουλος Καλλιθέας της δημοτικής παράταξης «Τώρα Καλλιθέα» και πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Βούλα Κοσμίδου.

Comments are closed.