Ο Φοίνικας Καλλιθέας οδήγησε σε ήττα πίκρα τον Πανθησειακό

0
491

ρεπορτάζ: Ευάγγελος – Χρήστος Κανελλόπουλος

Νίκη για Φοίνικα Καλλιθέας 1 – 0 στην έδρα του Πανθησειακού με σκόρερ τον Τσιοβίλη.

Στο πλαίσιο της 15η Αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Γ’ κατηγορίας του πρωταθλήματος Ε.Π.Σ. Αθηνών ο Φοίνικας Καλλιθέας φιλοξενήθηκε στο γήπεδο του Ρουφ από τον Πανθησειακό.

Ένα παιχνίδι με δύο ομάδες που είχαν διαφορετικό βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς ο Φοίνικας ήθελε τους βαθμούς για να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις ενώ ο Πανθησειακός για να παραμείνει σε τροχιά play off.

Το παιχνίδι ωστόσο δεν είχε τα χαρακτηριστικά της έντασης που επιβάλλουν οι βαθμολογικοί στόχοι. Αντιθέτως είδαμε ένα παιχνίδι όπου από την αρχή έως το τέλος είχε χαμηλό ρυθμό χωρίς φάσεις και ενέργειες.

Οι γηπεδούχοι στα πρώτα λεπτά κρατούσαν πιο πολύ μπάλα, δεν κατάφεραν όμως να αξιοποιήσουν τη κατοχή τους με αποτέλεσμα στο 39′ σε αντεπίθεση των φιλοξενουμένων, μετά από μία κάθετη πάσα ακριβείας στον Τσιοβίλη, η άμυνα του Πανθησειακού δεν μπόρεσε να αντιδράσει και εκείνος έκανε το χρέος του σκοράροντας με δυνατό πλασέ διαμορφώνοντας το 0-1.

Βλέποντας το σκορ θα περιμέναμε ότι και οι δύο ομάδες θα έμπαιναν πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο κάτι όμως που δεν συνέβη, οι αλλαγές δεν βοήθησαν, συμπέρασμα να ακολουθήσει το ίδιο μοτίβο στον αγωνιστικό χώρο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Πλέον η δεύτερη θέση είναι πιο μακριά και η ομάδα από το Θησείο όχι μόνο απομακρύνεται από τα πλέι οφ πηγαίνει στην τέταρτη θέση ένα τεράστιο πλήγμα καθώς θα κάνει σίγουρα κακό στην ψυχολογία τους.

Μόνο χαρά για το Φοίνικα κατάφερε να πάρει το δύσκολο διπλό, παραμένει στην 7η θέση και απομακρύνεται από τους τελευταίους.

Α.Φ.Ο. ΠΑΝΘΗΣΕΙΑΚΟΣ:

Αρμύρας, Φωρόπουλος, Μίγγος, Γεωργακάκος, Νασόπουλος, Χριστόπουλος, Λαμπίρης, Μπούντο, Πλακάς, Βασίλοπουλος, Τάσσος.

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ:

Ασημακόπουλος, Νικολαϊδης, Αναλογήδης, Τζιτζιφάκος, Καρατζάς, Ζενέλι, Χριστοδουλάκης, Θέμελης, Οικονομήδης, Τσιοβίλης, Ευθυμιάδης.


 

Comments are closed.