Ο Τεντ Φιλιππάκος στο Δ.Σ. του Γ.Σ. Καλλιθέα – Σε νέα βάση η σχέση ΠΑΕ με Ερασιτέχνη

Σε νέες βάσεις φαίνεται να μπαίνει η σχέση της ΠΑΕ Athens Kallithea FC με τον ερασιτέχνη Γ.Σ. Καλλιθέα μετά την παρουσία του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Τεντ Φιλιππάκου ο οποίος παρευρέθηκε στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του ιστορικού συλλόγου.

Η παρουσία του κ. Φιλιππάκου δεν είχε μόνο συμβολικό χαρακτήρα αλλά και ουσιαστικό καθώς τα όσα ανέφερε ο ίδιος φαίνεται να δημιουργούν νέα δεδομένα στην «προβληματική» μέχρι πρότινος συνεργασία της ΠΑΕ με τον Ερασιτέχνη.

Ο ισχυρός άνδρας της Athens Kallithea FC, σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε πως ο ίδιος πλέον ανέλαβε εξ ολοκλήρου να τρέξει το πρότζεκτ της ΠΑΕ για τη διοικητική, αγωνιστική και οργανωτική της δομή στην οποία συμπεριλαμβάνεται και η άμεση συνεργασία με τον ιστορικό ερασιτέχνη Γ.Σ. Καλλιθέα.

Ο κ. Φιλιππάκος, που πλέον δεν θα έχει την ομάδα της Venezia, επικεντρώνεται αποκλειστικά και μόνο στην ΠΑΕ AKFC ζητώντας παράλληλα και τη στήριξη τόσο του ερασιτέχνη Γ.Σ. Καλλιθέα όσο και των φιλάθλων της Καλλιθέας απόδειξη ότι, πάντα σύμφωνα με πληροφορίες, τα εισιτήρια διαρκείας για τη νεα αγωνιστική περιόδο θα στοιχίζουν μόνο 50€.

Σε κάθε περίπτωση μόνο θετικά αποτελέσματα θα μπορεί να φέρει η κίνηση του Τεντ Φιλιππάκου να παρευρεθεί στο Δ.Σ. του Γ.Σ. Καλλιθέα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ισχυρός άνδρας στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη συνοδευόταν από το νομικό σύμβουλο της ΠΑΕ Αργύρη Λίβα.

Comments are closed.