Ο συμπολίτης μας Τσιμίκας στο Άνφιλντ της Λίβερπουλ!

0
718

Η πόλη της Καλλιθέας είναι γνωστή αθλητομάνα στην Αττική! Δεν είναι λίγοι οι αθλητές οι οποίοι είτε μένουν στην πόλη μας, είτε αποτελούν γέννημα θρέμμα της Καλλιθέας.

Αθλητές με επιτυχίες σε συλλογικό επίπεδο, αλλά και σε Ολυμπιακούς αγώνες! Άλλωστε και ο Δήμος Καλλιθέας κατά το παρελθόν έχει βραβεύσει αθλητές με επιτυχίες σε διεθνές επίπεδο. Φυσικά σήμερα τέτοιες εκδηλώσεις αγνοούνται αλλά αυτό είναι θέμα ενός άλλου σημειώματος.

Και οι επιτυχίες από συμπολίτες μας συνεχίζονται!

Τα τελευταία χρόνια στην πόλη της Καλλιθέας ζούσε και ο Κωνσταντίνος Τσιμίκας. Ο γνωστός σε όλους όσους ασχολούνται με την στρογγυλή θεά του ποδοσφαίρου, μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού.

Ο 24χρονος αριστερός μπακ έμενε στην Καλλιθέα και πλέον είναι κάτοικος Αγγλίας και συγκεκριμένα, στην πόλη του Λίβερπουλ! Πριν λίγα 24ωρα ο Τσιμίκας ανακοινώθηκε επίσημα από τη Λίβερπουλ και ήδη ζει στο Λίβερπουλ, έχοντας ενσωματωθεί στην προετοιμασία της νέας του ομάδας.

Δεν ήταν κάτι κρυφό πως ο Τσιμίκας ζούσε στην Καλλιθέα. Δεν είχε πάει σε κάποια περιοχή παραλιακή προς Γλυφάδα, Βούλα ή τέλος πάντων προς τις περιοχές όπου οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές προτιμούν να μένουν.

Έμενε στην Καλλιθέα, για να είναι κοντά στους φίλους του. Ένας απ’ αυτούς ο επίσης συμπολίτης μας Γιώργος Μακροστέργιος, πρώην ποδοσφαιριστής της ακαδημίας του Ολυμπιακού, της πρώτης ομάδας του Αστέρα Τρίπολης και νυν του ΑΟ Ύπατου της Γ’ Εθνικής.

Οι δυο τους έχουν άριστες σχέσεις και ο Μακροστέργιος ήταν ο λόγος που ο Τσιμίκας επέλεξε την Καλλιθέα μας για να ζήσει όσα χρόνια αγωνιζόταν στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού.

Όπως είπαμε και παραπάνω δεν ήταν κρυφό ότι ο «Τσίμι» ζούσε στην Καλλιθέα. Προτιμούσε άλλωστε να περνάει τις ώρες του στην πόλη μας και όχι σε κάποια παραθαλάσσια μέρη.

Συνεχώς τον έβλεπαν συμπολίτες μας στους δρόμους της Καλλιθέας παρέα με τον αγαπημένο του σκύλο, αλλά και σε καφέ της πόλης μας στις ελεύθερες ώρες του.

Πλέον ο ίδιος ήδη ζει στην Αγγλία και θα αγωνίζεται στην πρωταθλήτρια Αγγλίας, Λίβερπουλ!

Comments are closed.