Ο Παύλος Χρηστίδης νέος Βουλευτής στο Νότιο Τομέα Αθηνών για το ΠΑ.ΣΟ.Κ.

0
784

Μετά την πρόθεση του προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής Νίκου Ανδρουλάκη να κρατήσει την έδρα της Α’ Θεσσαλονίκης, ο Νότιος Τομέας Αθηνών υποδέχεται πλέον το νέο του Βουλευτή (την έδρα είχε κερδίσει στις προηγούμενες εκλογές η Τόνια Αντωνίου) Παύλο Χρηστίδη ο οποίος έλαβε 9.391 σταυρούς έναντι 7.898 της Τόνιας Αντωνίου και 5.238 του Στέφανου Ξεκαλάκη.

Πιο συγκεκριμένα την έδρα στην Α’ Θεσσαλονίκης αποφάσισε να κρατήσει ο κ. Νίκος Ανδρουλάκης, προκειμένου, σύμφωνα με τη Χαριλάου Τρικούπη, να ενισχύσει με την παρουσία του την εκλογική μάχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στη Μακεδονία ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Μετά την ανακοίνωση του κ. Ανδρουλάκη ο νέος πλέον Βουλευτής του Κινήματος στο Β3 Νότιο Τομέα Αθηνών Παύλος Χρηστίδης με ανάρτηση που έκανε στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτει αναφέρει τα εξής:

«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλες και όλους για το ενδιαφέρον και τα ζεστά μηνύματα σας αυτές τις ημέρες. Αυτή η αγάπη θα μου μείνει αξέχαστη. Ήταν όνειρό μου και είναι τιμή μου να είμαι Βουλευτής του Νοτίου Τομέα της Αθήνας. Όμως, αυτή τη στιγμή, μπροστά μας έχουμε έναν νέο μεγάλο αγώνα. Μια μεγάλη ευκαιρία να αλλάξουμε ξανά τα δεδομένα. Γιατί μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να σταθεί απέναντί στη Νέα Δημοκρατία. Οι εκλογές της 25ης Ιουνίου θα έχουν το ΠΑΣΟΚ πρωταγωνιστή των εξελίξεων, με μπροστάρη τον Νίκο Ανδρουλάκη. Τα καλύτερα έρχονται», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Παύλος Χρηστίδης.

Comments are closed.