Ο Παύλος Χρηστίδης με κλιμάκιο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. επισκέφθηκαν το Κέντρο Υγείας Καλλιθέας

Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, με επικεφαλής τον Βουλευτή Νότιου Τομέα, Παύλο Χρηστίδη, επισκέφτηκε τα Κέντρα Υγείας Καλλιθέας και Ηλιούπολης, στο πλαίσιο της καμπάνιας του ΠΑΣΟΚ για την Υγεία.

Ο κ. Χρηστίδης μιλώντας με το επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό των δύο μονάδων αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πλαίσιο που έχει θέσει το ΠΑ.ΣΟ.Κ. για τον τομέα της υγείας επισημαίνοντας πως οι παρεμβάσεις του Κινήματος έχουν στόχο την ανάπτυξη του τομέα της Δημόσιας Υγείας με ισχυρές δομές και στις 13 Περιφέρειες, τη δημιουργία ενιαίου συστήματος πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας υπό δημόσια εποπτεία, την αναβάθμισητου ανθρώπινου δυναμικού του ΕΣΥ και την σύσταση νέων σύγχρονων και καινοτόμων μονάδων περίθαλψης εκτός των νοσηλευτικών ιδρυμάτων.

Τον κ. Χρηστίδη στο Κέντρο Υγείας Καλλιθέας συνόδευσαν, οι υποψήφιοι Βουλευτές Νότιου Τομέα Αθήνας Ειρήνη Μουστάκη, Πολύδωρος Συρίγος και Νικήτας Αναστόπουλος, το μέλος της Κ.Ε. του ΠΑ.ΣΟ.Κ.Τάσος Καλαφάτης,ο Γραμματέας της Συντονιστικής Επιτροπής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Καλλιθέας Κώστας Αναστασιάδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Καλλιθέας Ανέστης Φωτόπουλος, οι νεοεκλεγέντες Δημοτικοί Σύμβουλοι Καλλιθέας Νίκος Ψυχίδης, Χρήστος Σιατούνης και ο νεοεκλεγείς Κοινοτικός Σύμβουλος Καλλιθέας Παναγιώτης Χανιωτάκης. Ο Βουλευτής τέλος είχε επίσης συνομιλία για τα προβλήματα στο σύστημα της Υγείας με την Ειδική Παθολόγο του Κ.Υ. Καλλιθέας Σοφία Παπαντωνοπούλου. 

Ο Βουλευτής του Νοτίου Τομέα Αθήνας μετά την περιοδεία σε δήλωση του ανέφερε:

«Είχαμε την ευκαιρία να δούμε επί τόπου όσα απασχολούν γιατρούς, νοσηλευτές, ασθενείς και διοικητικό προσωπικό και να συζητήσουμε τις θέσεις του Κινήματος, όπως αναλύθηκαν πρόσφατα από τον πρόεδρο, Νίκο Ανδρουλάκη, για ένα Εθνικό Σύστημα Υγείας ευέλικτο, αποτελεσματικό, ανταγωνιστικό και πρωτοπόρο».

Αξίζει να επισημανθεί ότι στα δύο συγκεκριμένα τοπικά κέντρα υγείας εξυπηρετούνται σε καθημερινή βάση χιλιάδες πολίτες.

Comments are closed.