Ο Πέτρος Μαραγκός υπήρξε ανιδιοτελής στυλοβάτης του προοδευτικού κινήματος στην Καλλιθέα

0
243

Με μήνυμα του ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Προοδευτική Ενότητα Καλλιθέας» Θοδωρής Ψαλιδόπουλος εκφράζει τα συλλυπητήρια του για την απώλεια του Κοινοτικού Συμβούλου Πέτρου Μαραγκού.

Ο κ. Ψαλιδόπουλος κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην πολυετή παρουσία του Πέτρου Μαραγκού στα δημοτικά δρώμενα, και όχι μόνο, κατέληξε επισημαίνοντας πως «Έφυγε» από κοντά μας ένας άνθρωπος με χαρακτηριστική την αίσθηση του καθήκοντος

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση του Θοδωρή Ψαλιδόπουλου

Η «Προοδευτική Ενότητα Καλλιθέας» εκφράζει τη βαθειά θλίψη της για την απώλεια του Κοινοτικού Συμβούλου Πέτρου Μαραγκού, τον οποίο η πόλη μας αποχαιρέτησε σήμερα.

Ο Πέτρος Μαραγκός υπήρξε επί μακρά σειρά ετών ένας από τους πλέον ανιδιοτελείς στυλοβάτες του προοδευτικού κινήματος στην Καλλιθέα. Αφοσιωμένος στο ανθρωπιστικό περιεχόμενο αυτών των ιδεών, εργάστηκε με συνέπεια και σταθερότητα για τη δημοκρατική πορεία της χώρας και του Δήμου. Προσέφερε όλες τις δυνάμεις του στην κοινή προσπάθεια για την προαγωγή της θέσης και του ρόλου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στη δημόσια ζωή, έχοντας πάντοτε ως κριτήριο της δράσης του, τις ανάγκες των ανθρώπων της εργασίας. «Έφυγε» από κοντά μας ένας άνθρωπος με χαρακτηριστική την αίσθηση του καθήκοντος.

Απευθύνομε προς τους οικείους του, τη δημοτική παράταξη «Προοπτική Ζωής» και το Κίνημα Αλλαγής τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια, μαζί με τη διαβεβαίωση ότι το παράδειγμα και η μνήμη του Πέτρου θα βρίσκονται πάντοτε στη σκέψη και την ψυχή μας.

Comments are closed.