Ο Νίκος Δένδιας στον Ι.Ν. Αγίων Αποστόλων στις Τζιτζιφιές για την Ακολουθία των Αγίων Παθών

0
309

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας λίγες ώρες πριν αναχωρήσει για την Ίμβρο όπου θα επισκεφθεί το χωριό Αγρίδια, όπου πρόκειται να παρακολουθήσει την Ακολουθία του Επιτάφιου Θρήνου και την περιφορά του Επιτάφιου στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Αγριδίων, όπου θα χοροστατήσει ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, παραβρέθηκε στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων στις Τζιτζιφιές.

Ο κ. Δένδιας (είναι και υποψήφιος Βουλευτής με τη Ν.Δ. στη Β3 Νότιο Τομέα Αθήνας) επισκέφθηκε την Καλλιθέα και πιο συγκεκριμένα παρευρέθηκε στον Ι.Ν. Αγίων Αποστόλων όπου και παρακολούθησε την Ακολουθία των Αγίων Παθών – Όρθρο της Μεγάλης Παρασκευής.

Ο υπουργός Εσωτερικών που παρακολούθησε ολόκληρη την Ακολουθία των Αγίων Παθών έγινε ιδιαίτερα δεκτός από τους πιστούς από τους οποίους ο ίδιος με απόλυτη σεμνότητα και διακριτικότητα αποδεχόταν τις ευχές τους.

Ο πατήρ Δημήτριος Καρβούνης, που χοροστάτησε της Ακολουθίας, ευχαρίστησε τον κ. Δένδια για την παρουσία του και για τις άοκνες προσπάθειες του για την υπεράσπιση των συμφερόντων της χώρας διεθνώς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Δένδιας δεν κάθησε στο χώρο των επισήμων, όπου είχε διαμορφωθεί, έμπροσθεν του Ιερού του Ναού, καθώς ο ίδιος επέλεξε να παρέμεινε καθόλη τη διάρκεια της Ακολουθίας όρθιος ανάμεσα στους πιστούς.


Comments are closed.