Ο «δικός» μας Βασίλης Ξενόπουλος μέχρι το 2023 πορτιέρο του ΠΑΟ

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε την επέκταση της συνεργασίας της με τον 23χρονο Καλλιθεάτη τερματοφύλακα Βασίλη Ξενόπουλο ως το 2023. Σύμφωνα με την ανακοίνωση ουσιαστικά επισημοποιήθηκε η προφορική συμφωνία στην οποία είχαν έρθει οι δυο πλευρές.

Ο Βασίλης Ξενόπουλος να θυμίσουμε ότι τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα ξεκίνησε  στην Τζιτζιφιώτικη ομάδα του ΑΟΚ Φαλήρου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Βασίλη Ξενόπουλου. Ο ποδοσφαιριστής μας υπέγραψε σήμερα το νέο συμβόλαιό του, το οποίο έχει ισχύ έως τις 30 Ιουνίου 2023.

Ο Βασίλης εντάχθηκε στην ακαδημία του Παναθηναϊκού από μικρή ηλικία και στα 18 του, το 2016, υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο 23χρονος τερματοφύλακας έχει καταγράψει 4 συμμετοχές με τη φανέλα του Τριφυλλιού.

Η δήλωση του Βασίλη Ξενόπουλου

«Είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Το έχω ξαναπεί ότι ήθελα εξαρχής να συνεχίσω γιατί είμαι πολλά χρόνια εδώ. Θα συνεχίσω τη σκληρή δουλειά με σκοπό να είμαι έτοιμος όταν μου δοθούν οι ευκαιρία, ώστε να ανταμείψω όσους με εμπιστεύτηκαν. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να φτάσει ψηλά η ομάδα. Το νέο συμβόλαιο είναι μια επιβράβευση για μένα. Θα δείξω ότι αξίζω αυτή την εμπιστοσύνη».


Comments are closed.