Ο Δήμος να πάρει όλα τα μέτρα για την προστασία εργαζομένων & κατοίκων από τον καύσωνα

0
230
.

Την αξιοποίηση και άλλων κλιματιζόμενων αιθουσών, εκτός από το Α’ ΚΑΠΗ, λόγω του νέου καύσωνα που θα επικρατήσει τις επόμενες μέρες, ζήτησε ο επικεφαλής της “Λαϊκής Συσπείρωσης” Καλλιθέας Γιάννης Βακαλόπουλος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον δήμαρχο Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβο, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η δημοτική παράταξη.

Ο κ. Βακαλόπουλος με την ανακοίνωση του καλεί τη διοίκηση του Δήμου Καλλιθέας να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία τόσο των εργαζομένων όσο και των κατοίκων της πόλης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της “Λαϊκής Συσπείρωσης”

Καλούμε την διοίκηση του Δήμου να πάρει όλα τα επείγοντα μέτρα προστασίας της υγείας των υπαλλήλων του Δήμου αλλά και των κατοίκων της Καλλιθέας , ιδιαίτερα των ευπαθών ομάδων, για την αντιμετώπιση των συνεπειών από το κύμα καύσωνα

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιάννης Βακαλόπουλος είχε τηλεφωνική επκοινωνία για το θέμα με τον δήμαρχο Δημήτρη Κάρναβο και τόνισε την ανάγκη επιφυλακής τις επόμενες ημέρες ,καθώς και την αξιοποίηση και άλλων κλιματιζόμενων αιθουσών εκτός από το Α’ ΚΑΠΗ.

Comments are closed.