Ο Γ.Σ. Καλλιθέα τιμά τον Τάκη Λεμονή & τους παικταράδες του μπαράζ ανόδου 1969

0
329

Με σημαντικές τιμητικές διακρίσεις αλλά και ιστορικές ανακοινώσεις ο Γ.Σ. Καλλιθέα κόβει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023 στις 18:30 στο Δημοτικό Κινηματογράφο «Καλυψώ».

Μετά την αναβολή λόγω της πρόσφατης κακοκαιρίας ο ιστορικός Γ.Σ. Καλλιθέα καλεί μέλη, φίλους και οπαδούς να τιμήσουν όλοι μαζί με την παρουσία τους την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου και μαζί τους παικταράδες του αγώνα μπαράζ της Χαλκίδας το 1969 όπου νικώντας το Κορωπί με 1-0 έστειλαν την ομάδα στα σαλόνια της Β’ Εθνικής.

φωτό esperos.com

Οι παίκτες που βρίσκονται ακόμη ανάμεσα μας και θα τιμηθούν είναι οι Γιάννης Μάρκου, Τάσος Ερμείδης, Θέμης Ντούλας, Βασίλης Παυλάτος, Γιάννης Μαξούρης, Νούσης.

Ωστόσο ο guest star της εκδήλωσης θα είναι ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και προπονητής Τάκης Λεμονής με τον οποίο η Καλλιθέα στον πάγκο της έκανε λαμπρή πορεία στη Super Legue 1.

Οι σημαντικές τιμητικές βραβεύσεις δε σταματούν όμως εδώ καθώς ο ιστορικός σύλλογος σεβόμενος απόλυτα τη διαδρομή του στον Ελληνικό αθλητισμό θα τιμήσει ένα από τα ιδρυτικά του μέλη και μέλος του πρώτου Δ.Σ. του Γ.Σ. Καλλιθέα και επί σειρά ετών διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ Σταύρο Καρακασίδη.

Στην εκδήλωση θα υπάρξουν και άλλες βραβεύσεις (Λίσκας, Βαλαχάς κ.α.) ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Γ.Σ. Καλλιθέα Σπύρος Παπαδόπουλος αναμένεται ότι θα κάνει σημαντικές ανακοινώσεις που θα δημιουργήσουν αίσθηση.

Η πρόσκληση στην εκδήλωση του Γ.Σ. Καλλιθέα

Comments are closed.