Ο Γ.Σ. Καλλιθέα τίμησε τη ζωντανή του ιστορία, τον Σταύρο Καρακασίδη

0
286

Μια ομολογουμένως ιστορική παρουσία από την ημέρα ίδρυσης του Γ.Σ. Καλλιθέα μέχρι και σήμερα αποτελεί αναμφισβήτητα η παρουσία του Σταύρου Καρακασίδης ο οποίος τιμήθηκε στην εκδήλωση του Συλλόγου για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023 που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κινηματογράφο «Καλυψώ».

Ο Σταύρος Καρακασίδης είναι η ζωντανή παρουσία του Γ.Σ. Καλλιθέα αλλά και του αθλητισμού γενικότερα στην πόλη της Καλλιθέας συμβάλλοντας τα μέγιστα για την ανάπτυξη του σε όλα τα επίπεδα, ενώ τις τελευταίες δεκαετίες υπήρξε στενότατος συνεργάτης του αείμνηστου αναμορφωτή της ποδοσφαιρικής ομάδας Νίκου Σαλευρή και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ.

Την τιμητική πλακέτα του Γ.Σ. Καλλιθέα στο Σταύρο Καρακασίδη παρέδωσε ο επί σειρά δεκαετιών Δημοτικός Σύμβουλος Καλλιθέας της Δημοτικής Παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση», συνεργάτης του «ΝΕΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ» αλλά και προσωπικός φίλος του θρυλικού Σταύρου, ο Γιώργος Αντωνακάκης.

Ο Γιώργος Αντωνακάκης εμφανώς συγκινημένος πριν την βράβευση, εξήρε την πολυετή και πολύ σημαντική προσφορά του Σταύρου Καρακασίδη στον αθλητισμό επισημαίνοντας ότι ίδρυσε το πρώτο τμήμα στίβου στην Καλλιθέα καθώς και στη δημιουργία ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο «Γρ. Λαμπράκης», και όχι μόνο.

Comments are closed.