Ο Γιώργος Πατούλης στην Καλλιθέα

0
364

Στην Καλλιθέα βρέθηκε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, (όχι όμως για να ανταποκριθεί στην πρόσκληση που του έχει απευθύνει το Δημοτικό Συμβούλιο Καλλιθέας), προκειμένου να επισκεφθεί τη New Media Studies και το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ.

Ο κ. Πατούλης είχε την ευκαιρία να μιλήσει με σπουδαστές δημοσιογραφίας όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πορεία του στην Τοπική αυτοδιοίκηση από το Δήμο Αμαρουσίου,  μέχρι σήμερα που βρίσκεται στη θέση του Περιφερειάρχη της Αττικής, ενώ παράλληλα επεσήμανε τον κομβικό ρόλο που μπορεί να έχει ο πρώτος και δεύτερος Βαθμός Αυτοδιοίκησης σε ζητήματα που σχετίζονται με την ποιότητα ζωής, τα έργα υποδομής, τις δράσεις πρόληψης και ασφάλειας.

Στο πλαίσιο της συνάντησης οι σπουδαστές διατύπωσαν τις ερωτήσεις τους σε θέματα αυτοδιοίκησης στον Περιφερειάρχη και κατάφεραν να συλλέξουν πληροφορίες για ζητήματα που αφορούν στην λειτουργία της Περιφέρειας, στη πρόληψη, τη διαχείριση φυσικών καταστροφών, στην κλιματική κρίση καθώς και στη στελέχωση των υπηρεσιών της.  

Ο Περιφερειάρχης Αττικής για την επίσκεψη αυτή μεταξύ άλλων δήλωσε ότι «…Είναι μεγάλη χαρά για εμένα να βρίσκομαι σήμερα μαζί σας, ανάμεσα σε νέα παιδιά γεμάτα κέφι και ενέργεια, που έχουν κάνει μια σημαντική επιλογή, να υπηρετήσουν το δημοσιογραφικό λειτούργημα και μαζί με αυτό να υπηρετήσουν το ύψιστο δημοκρατικό αγαθό της πρόσβασης των πολιτών σε αξιόπιστη και έγκαιρη ενημέρωση, βασικό θεμέλιο της λειτουργίας κάθε δημοκρατικού πολιτεύματος…». 

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν  ο Διευθυντής της New Media Studies Γιώργος Αντωνακάκης, ο καθηγητής Χρήστος Ράπτης καθώς και ο ιδρυτής  της Σχολής Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

Comments are closed.