Ο Γιώργος Μουστακόπουλος στη «φαρέτρα» του Αλέκου Βοσνιάδη

0
426

Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής προστέθηκε στο ρόστερ της Athens Kallithea FC κάνοντας τον Αλέκο Βοσνιάδη να τρίβει τα χέρια του που βλέπει να γεμίζει η φαρέτρα του με λύσεις για όλες τις θέσεις.

Πιο συγκεκριμένα η AKFC ανακοίνωσε το Γιώργο Μουστακόπουλο που απέκτησε με ελεύθερη μεταγραφή.

Ο 24χρονος μέσος που έχει αγωνιστεί με την Α.Ε.Κ. και την Α.Ε.Κ. Β’ τη σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε με τα χρώματα του Απόλλωνα Σμύρνης μετρώντας 17 συμμετοχές στο δεύτερο μισό της Super League 2 2022/23, συνεισφέροντας στην κατάκτηση της τρίτης θέσης για την ομάδα.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση της Athens Kallithea FC

Ο Γεώργιος Μουστακόπουλος υπέγραψε στην Athens Kallithea FC

Η Athens Kallithea FC ανακοινώνει την απόκτηση του αμυντικού μέσου Γιώργου Μουστακόπουλου με ελεύθερη μεταγραφή.

Ο Μουστακόπουλος, 24, είναι πρώην διεθνής με τις ομάδες νέων της Ελλάδας και μετράει 116 συνολικά συμμετοχές στη Super League 2 αγωνιζόμενος με την Παναχαϊκή, την ΑΕΚ Β, και τον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ έχει πραγματοποιήσει και τρεις συμμετοχές στην πρώτη ομάδα της ΑΕΚ.

Γεννημένος στην Πάτρα, ο Μουστακόπουλος αναδείχθηκε μέσα από την τοπική ομάδα της Παναχαϊκής, μετρώντας 73 συνολικά εμφανίσεις εκεί σε διάστημα τεσσάρων σεζόν, και εξασφάλισε μεταγραφή στην ΑΕΚ το καλοκαίρι 2021.

Στη διάρκεια των σεζόν 2021/22 και 2022/23, ο Μουστακόπουλος πραγματοποίησε μία συμμετοχή στη Super League 1 και δύο εμφανίσεις στο Κύπελλο Ελλάδος με την πρώτη ομάδα, ενώ μέτρησε και 30 συμμετοχές στη Super League 2 με τη δεύτερη ομάδα.

Ο Μουστακόπουλος υπέγραψε στον Απόλλωνα Σμύρνης τον Ιανουάριο 2023, μετρώντας 17 συμμετοχές στο δεύτερο μισό της Super League 2 2022/23, συνεισφέροντας στην κατάκτηση της τρίτης θέσης για την ομάδα.

Ως διεθνής, ο Μουστακόπουλος μετράει τρεις συνολικά συμμετοχές για τις Εθνικές Ελλάδος Κ20 και Κ21.

Καλωσήρθες, Γιώργο.

Comments are closed.