Ο Βαγγέλης Σταυρακόπουλος νέος προπονητής του Πανιωνίου

0
391

Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε την πρόσληψη του Καλλιθεάτη κόουτς Βαγγέλη Σταυρακόπουλου στην τεχνική ηγεσία, του 47χρονου προπονητή ο οποίος πέρυσι εργάστηκε στον Φωστήρα.

Ο αντικαταστάτης του Δημήτρη Κοροπούλη στην τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου είναι ο Βαγγέλης Σταυρακόπουλος. Ο 47χρονος, κάτοχος UEFA Pro, εργάστηκε πέρυσι στον Φωστήρα, ενώ έχει δουλέψει σε Αθηναϊκό, Κερατσίνι και Δόξα Βύρωνα.

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ.

«Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Βαγγέλη Σταυρακόπουλο. Ο Βαγγέλης Σταυρακόπουλος γεννήθηκε στις 19/12/1974 και στην ποδοσφαιρική του καριέρα έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στην ερασιτεχνική ομάδα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ αλλά και στο Αιγάλεω, τον Εθνικό, τον Ατρόμητο και τον Εθνικό Αστέρα.

Είναι κάτοχος UEFA Pro και στο παρελθόν έχει καθίσει στον πάγκο του Αθηναϊκου(Γ εθνική), του Κερατσινίου (Γ εθνική) και της Δοξα Βύρωνα (Γ εθνική) ενώ πέρσι στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν ήταν προπονητής της ομάδας του Φωστήρα που αγωνιστικέ στον ίδιο όμιλο με την ΟΜΑΔΑ μας. Το τεχνικό team θα αποτελείται από τους: Διονύση Αλεξόπουλο (Αναλυτής αγώνων) και Τσαγκαρούλη Χρήστο (γυμναστή φυσικής κατάστασης)».

Comments are closed.