Ο Αλέκος Δάγλας «εγκατέλειψε» τον Έσπερο – Η επόμενη μέρα

0
363

Αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία του Π.Ο.Κ. Έσπερος ο coach Αλέκος Δάγλας καθώς ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Πρωτέα Βούλας, από τον οποίο αποχώρησε ο Θόδωρος Τερζής.

Ο έμπειρος τεχνικός «αιφνιδίασε» τους Καλλιθεάτες καθώς σύμφωνα με την ανακοίνωση του Π.Ο.Κ. Έσπερος ο κ. Δάγλας ουσιαστικά «εγκατέλειψε» την ομάδα προκειμένου να αποδεχθεί την πρόταση του Πρωτέα Βούλας.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση του Π.Ο.Κ. Έσπερος 


Ο ΠΟΚ Έσπερος ανακοινώνει την αιφνιδιαστική αποχώρηση του προπονητή Αλέκου Δάγλα από την ομάδα μπάσκετ των ανδρών.

Σε μια κρίσιμη καμπή της σεζόν στη Β’ Εθνική και σ’ ένα χρονικό σημείο που ο Έσπερος είχε βρει τις αγωνιστικές ισορροπίες του, κατακτώντας σημαντικές νίκες, ο έμπειρος κόουτς επέλεξε να εγκαταλείψει την προσπάθεια και μαζί τους παίκτες του, αποδεχόμενος την πρόταση που του έγινε από τον Πρωτέα Βούλας.

Ο Αλέκος Δάγλας ήταν ο άνθρωπος που ο Σύλλογος εμπιστεύτηκε το καλοκαίρι προκειμένου να συνεχίσει το επιτυχημένο έργο των προηγούμενων ετών και με δικές του επιλογές να χτίσει πάνω σε αυτό. Στηρίχθηκε μάλιστα στα δύσκολα και έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης παρά το αρνητικό ξεκίνημα. Αντ’ αυτού προτίμησε ένα διαφορετικό εργασιακό περιβάλλον, λειτουργώντας με το προσωπικό συμφέρον του.

Επειδή ο Έσπερος ήταν ανέκαθεν και παραμένει πάνω από πρόσωπα και συμπεριφορές, κοιτά ήδη την επόμενη ημέρα και αφήνει στην κρίση των άλλων ο,τι μεσολάβησε έως ότου φτάσουμε στο διαζύγιο.

Να ‘ναι σίγουροι οι πιστοί φίλαθλοι μας, άνθρωποι αυθεντικοί, ότι η διοίκηση του Εσπέρου και η επιτροπή μπάσκετ θα πράξουν τα δέοντα για τη διάδοχη κατάσταση, βρίσκοντας τη λύση που επιβάλλεται από τις περιστάσεις και τις ανάγκες, χωρίς να χαθεί χρόνος.

Ευχαριστούμε τον Αλέκο Δάγλα για όσα έδωσε σε αυτό το μικρό διάστημα παραμονής στην ομάδα μπάσκετ και του ευχόμαστε ο δρόμος που διάλεξε να τον οδηγήσει στον προορισμό που όντως επιθυμεί. Εμείς θα τον περιμένουμε να τον συναντήσουμε ξανά στον αγώνα του β’ γύρου, μιλώντας μαζί του πρόσωπο με πρόσωπο κι όχι δια τηλεφώνου!

Η επόμενη μέρα

Οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται πλέον σε αναζήτηση νέου τεχνικού με  τον Καλλιθεάτη και παλιό αθλητή του Εσπέρου Γιώργο Παντελάκη να βρίσκεται μεταξύ των υποψηφίων.

Eurokinisi

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το basketblog.gr ένα από τα ονόματα που προτάθηκαν στην ιστορική ομάδα είναι αυτό του Γιώργου Παντελάκη, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν ήταν προπονητής του Πανιωνίου, ενώ υπενθυμίζεται ότι έχει θητεία και στην ομάδα Γυναικών του Ολυμπιακού, με την οποία στα τρία χρόνια στα οποία διετέλεσε πρώτος προπονητής, κατέκτησε δυο πρωταθλήματα ένα κύπελλο και οδήγησε τις «ερυθρόλευκες»  στην πρώτη συμμετοχή Ελληνικής ομάδας στην Εuroleague.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το έγκυρο μπασκετικό site basketblog.grο έμπειρος κόουτς δεν είναι ο μόνος που είχε τεθεί στα υπόψιν της ομάδας της Καλλιθέας, καθώς οι ιθύνοντες του συλλόγου σκέφτονται ακόμα και την περίπτωση του Γιάννη Γιαννόπουλου, ο οποίος αποχώρησε πριν από περίπου δύο εβδομάδες από το Παγκράτι.

Comments are closed.