«Ούτε φωνή – ούτε ακρόαση» για δημοπράτηση Β’ φάσης των έργων στο Παραλιακό μέτωπο

0
2484

Εξέπνευσε η «διορία» που είχαν θέσει με το ομόφωνο κοινό ψήφισμα τους τα Δημοτικά Συμβούλια των Δήμων Καλλιθέας και Μοσχάτου – Ταύρου προς την Περιφέρεια Αττικής προκειμένου να ανακοινώσει τη δημοπράτηση της Β’ φάσης των έργων στο Παραλιακό Μέτωπο.

Η 31η Μαΐου 2023 «πέρασε» και καθώς φαίνεται θα «φύγει» και ο Ιούνιος και ακόμη θα αναζητείται ο ορισμός της ημερομηνίας για τη δημοπράτηση.

Σίγουρα οι διπλές Εθνικές Εκλογές μπορεί να είναι μια καλή δικαιολογία για να παγώσει η όποια εξέλιξη, πλην όμως ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης στο συγκεκριμένο θέμα δεν τα έχει πάει καθόλου καλά με τις ημερομηνίες που κατά περιόδους όριζε για τα έργα στο Φαληρικό Όρμο.

Αντίδραση «μετά μουσικής» των δύο Δήμων

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, οι Δήμαρχοι Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος και Μοσχάτου – Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου, αν και δεν «πιέζονται» επί του παρόντος από τις υπόλοιπες Δημοτικές Παρατάξεις για το συγκεκριμένο θέμα, βρίσκονται πολύ κοντά στην υλοποίηση κοινής εκδήλωσης που σκοπό θα έχει να «υπενθυμίσει» στον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη ότι έρχονται αντιδράσεις αν δεν δράση ο ίδιος ανακοινώνοντας τη δημοπράτηση της Β’ φάσης των έργων στο Παραλιακό Μέτωπο.

Οι δύο Δήμαρχοι προς αυτή την κατεύθυνση έχουν συμφωνήσει να γίνει σύντομα μια συναυλία στην παραλία ως μια πρώτη «μη εχθρική» αντίδραση για την «σιγή» της Περιφέρειας.

Σύντομα λοιπόν έρχονται εξελίξεις από την πλευρά των Δήμων ως προς το συγκεκριμένο θέμα, εκτός και αν η Περιφέρεια τους προλάβει. Λέτε;

Comments are closed.