ΟΠΑΑ «Γιάννης Γάλλος»: Που αθλούμαστε και με ποιες προϋποθέσεις

0
2095

Ο Οργανισμός Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος» με ανακοίνωση του ενημερώνει το κοινό για τις προϋποθέσεις και τις ημέρες και ώρες που θα μπορούν να κάνουν χρήση συγκεκριμένων αθλητικών εγκαταστάσεων όπως είναι τα γήπεδα αντισφαίρισης, η χρήση του στίβου στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας «Γρ. Λαμπράκης» καθώς και για την χρήση του κολυμβητηρίου και το μονοπάτι περιπάτου στο Πάρκο Αθλητισμού και Αναψυχής.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΠΑΑ «Γιάννης Γάλλος»

Γήπεδα Αντισφαίρισης

Τα γήπεδα τένις θα λειτουργούν, αποκλειστικά και μόνο από ομάδες έως τριών (3) ατόμων, συμπεριλαμβανομένου του προπονητή και χωρίς την παρουσία θεατών, προς τον σκοπό της άθλησης μέσω του αθλήματος της αντισφαίρισης για το οποίο σε κάθε περίπτωση προβλέπονται τα εξής:


Με παρουσία προπονητή, ισχύει το όριο των 3 ατόμων (2 αθλούμενοι & 1 προπονητής).

Ώρες χρήσης γηπέδου για το κοινό:

Καθημερινά: 8.30 – 14.30 & 17.30 – 21.30

Σάββατο: 09.30 – 14.30.       (κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού με τον κ. A.Οικονόμου στο τηλ: 6909155222).


Υποχρεωτική τήρηση των προβλεπόμενων ατομικών μέτρων υγιεινής και προστασίας.

Υποχρεωτική καταγραφή όλων όσων εισέρχονται , της ώρας εισόδου και εξόδου.


Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας

Το Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας λειτουργεί,  χωρίς τη χρήση αποδυτηρίων, αποκλειστικά και μόνο από ομάδες έως τριών (3) ατόμων, συμπεριλαμβανομένου του προπονητή και χωρίς την παρουσία θεατών, προς τον σκοπό άθλησης μέσω του ατομικού αθλήματος του Στίβου για το οποίο σε κάθε περίπτωση προβλέπονται:


Έως 60 άτομα συνολικά εντός της αθλητικής εγκατάστασης & με τις εξής ώρες λειτουργίας:

Ώρες χρήσης κοινού: 07.00 – 17.00 και 20.00 – 21.30


•Η είσοδος στο στάδιο της Καλλιθέας θα επιτρέπεται μόνο από την κεντρική πύλη και με τη χρήση της ειδικής κάρτας εισόδου.


Τα αποδυτήρια θα παραμείνουν κλειστά.


Υποχρεωτική τήρηση των προβλεπόμενων ατομικών μέτρων υγιεινής και προστασίας.

Υποχρεωτική καταγραφή όλων όσων εισέρχονται, της ώρας εισόδου και εξόδου.


Κολυμβητήριο

Το Κολυμβητήριο Καλλιθέας θα λειτουργεί από την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου για χρήση ΜΟΝΟ για θεραπευτική άσκηση από άτομα με αναπηρίες, καθώς και από τους συνοδούς τους στο ωράριο 08.00 – 20.00, εφόσον πληρούνται οι παρακάτω προϋποθέσεις:

προσκόμιση γνωμάτευσης πιστοποίησης αναπηρίας (ΚΕΠΑ)


έχει συνταγογραφηθεί η κολύμβηση ως μέθοδος θεραπείας


προσκόμιση πρόσφατης ιατρικής βεβαίωσης(ισχύ από 9/11) που επιτρέπει τη συγκεκριμένη θεραπευτική μέθοδο κατά την τρέχουσα χρονική περίοδο.

Μονοπάτι Περιπάτου Πάρκο Αθλητισμού και Αναψυχής


Το μονοπάτι περιπάτου, θα παραμείνει ανοικτό για περπάτημα ή ατομικό τρέξιμο πλην όμως δεν θα επιτρέπεται η ομαδική άσκηση είτε πρόκειται για απλό τρέξιμο είτε για άσκηση φυσικής κατάστασης από γκρουπ ή ομάδες.

Ο μέγιστος αριθμός επισκεπτών δεν θα μπορεί να ξεπερνά τους 60 πολίτες, ενώ η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο με τη χρήση της ειδικής κάρτας εισόδου που θα παραλαμβάνεται κατά την είσοδο.


Πληροφορίες στη γραμματεία του Κολυμβητηρίου: 2109404454

Λειτουργία από Πέμπτη 12 Νοεμβρίου.

Comments are closed.