Ομιλία Νικήτα Αναστόπουλου σήμερα στις 18:30 στην Καλλιθέα

0
273

Ένας φέρελπις νέος, απόφοιτος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιά, ηθοποιός, βοηθός σκηνοθέτη και Καλλιθεάτης υποψήφιος Βουλευτής στο Νότιο Τομέα Αθηνών με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής είναι ο Νικήτας Αναστόπουλος.

Ο Νικήτας Αναστόπουλος σήμερα το απόγευμα, Σάββατο 13 Μαΐου 2023 στις 18:30 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας (Μαντζαγριωτάκη 76) θα πραγματοποιήσει την κεντρική του ομιλία. 

Το who is who του Νικήτα Αναστόπουλου

Ο Νικήτας Αναστόπουλος γεννήθηκε το 1983 και μένει στην Καλλιθέα, στην περιοχή των Τζιτζιφιών, όπου μεγάλωσε. Είναι απόφοιτος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιά ενώ παράλληλα με τις σπουδές του τελείωσε και τη Δραματική Σχολή “Αρχή” της Νέλλης Καρρά.

Ως ηθοποιός και βοηθός σκηνοθέτη έχει συμμετάσχει σε παραστάσεις στην Αθήνα και στα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Αγρινίου και Κοζάνης, ενώ παράλληλα εργάζεται και στον τομέα της Πληροφορικής σε εταιρείες ψηφιοποίησης.

Είναι μέλος της ομάδας θεάτρου στον Δημόσιο Χώρο Motus Terrae με την οποία έχει συμμετάσχει και σε διεθνής παραγωγές σε συνεργασία με αντίστοιχες ομάδες από την Ευρώπη.

Σημαντικό κομμάτι στη σταδιοδρομία του αποτελεί η συνεργασία του επί σειρά ετών με το Θέατρο Κωφών Ελλάδος με το οποίο συμμετείχε στη δημιουργία παραστάσεων συμπερίληψης κωφών και ακουόντων καλλιτεχνών.

Κατά τη διάρκεια των φοιτητικών του χρόνων υπήρξε μέλος της ΠΑΣΠ, ενώ είναι πάντα ενεργός με τα θέματα που αφορούν την τοπική αυτοδιοίκηση. Τέλος είναι ενεργό μέλος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και δηλώνει παρών στον αγώνα ενάντια στην απαξίωση των ανθρώπων του πολιτισμού που συντελείται τα τελευταία χρόνια.

Comments are closed.