Οι «φήμες» βγήκαν αληθινές και ο «Φέστη» ξεκινά το ταξίδι για το 14ο Μαθητικό Φεστιβάλ

0
444

Να λοιπόν οι «φήμες» που έκαναν λόγο για έναν περίεργο τύπο, που ακούει στο όνομα, άκουσον – άκουσον, Φεστιβάλιος Καλλιθεόπουλος, βγήκαν αληθινές και ο τυπάκος αυτός, που επέστρεψε από την Ευρώπη στην πόλη της Καλλιθέας, έφερε μαζί του κάποια αναμνηστικά, ποιος  ξέρει τι, και τα έχει κρύψει για τα καλά «ανά την πόλη».

Ο «Φέστη» λοιπόν, έτσι θέλουν οι «φήμες» να τον αποκαλούν οι φίλοι του, άλλο πάλι και τούτο, βάζει μπουρλότο Κυριακάτικα στην χειμωανοιξιάτικη Καλλιθέα αφού θέλει ντε και καλά οι «φίλοι του» να κάνουν άνω κάτω την πόλη ψάχνοντας να βρουν που έχει κρύψει τα αναμνηστικά που έφερε από το ταξίδι του.

Τώρα αρχίζει το ταξίδι

Η εισαγωγή αυτή δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα μοναδικό κυνήγι κρυμμένου θησαυρού που διοργανώνεται στο πλαίσιο του 14ου Μαθητικού Φεστιβάλ του Δήμου Καλλιθέας. 

Έτσι λοιπόν οι γειτονιές της Καλλιθέας από το πρωί, με αφετηρία την πλατεία Κύπρου θα «πλημμυρίσουν» από νεαρές φιγούρες μικρών και λίγο μεγαλύτερων παιδιών που θα αναζητήσουν τα αναμνηστικά του φίλου τους «Φέστη».

Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν πως οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει τις 370 και όλοι τους δηλώνουν έτοιμοι με πολύ κέφι, χαρά και όρεξη για «περιπέτειες», να βρουν τα αναμνηστικά και να κατακτήσουν για τους ίδιους και το σχολείο τους το τρόπαιο που θα τους αναλογεί.

Πως υποδέχτηκε η σχολική κοινότητα τη συμμετοχή στο «κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού»

5ο Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας

ΜΠΟΥΡΛΟΤΟΟΟΟΟΟ!!!!

Φαίνονται χαμογελαστοί και ήρεμοι, αλλά… είναι οι ΜΠΟΥΡΛΟΤΙΕΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ κι έρχονται από το 5ο Δημοτικό, για να βρουν τον θησαυρό του Φέστη. Λέτε ν’ ανάψουν τις φωτιές τους ;

21ο Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας

Οι δύο ομάδες του 21ου Δημοτικού θα εξερευνήσουν την Καλλιθέα και θα ανακαλύψουν την Ευρώπη. Ετοιμάζονται οι ΤΡΕΛΟΙ ΕΥΡΩΕΞΕΡΕΥΝΗΤΕΣ & οι ΜΙΚΡΟΙ ΕΡΩΕΞΕΡΕΥΝΗΤΕΣ, για να κατακτήσουν το κύπελο.

23ο Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας

Έρχονται με κέφι από το 23ο Δημοτικό και είναι οι ΚΑΛΛΙΘΕΟΚΑΝΤΖΑΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ, θα τρέξουν παντού για να βρουν τον θησαυρό του Φέστη και να κερδίσουν !

17ο Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας

Κάθονται φρόνιμα στα θρανία τους τα ΤΡΕΛΑΝΤΩΝΑΚΙΑ του 17ου Δημοτικού, αλλά στη στιγμή μετατρέπονται σε ατρόμητους κυνηγούς, που πάνε για τη νίκη. Δεν θέλουν πολύ, ακούνε κυνήγι και… έτοιμοι!

1ο Γυμνάσιο Καλλιθέας

Αστέρια οι κυνηγοί του 1ου Γυμνασίου, που ακούνε στο όνομα ΓΛΕΙΦΙΤΖΟΥΡΕΣ & ΓΩΓΟΥΛΕΣ, δηλώνουν έτοιμοι να ανακαλύψουν την Ευρώπη στην Καλλιθέα.

9ο Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας

Καλή επιτυχία ευχομαι σε ολα τα σχολεια που ειμαστε ετοιμοι να εξερευνήσουμε την Καλλιθέα και να ανακαλύψουμε τους θησαυρούς του Φέστη. Ολοι ειμαστε ετοιμοι ,για διασκεδαση ,για εξερευνηση ,για χαρα ,στα πλαισια του μαθητικου Φεστιβαλ…
Που καθε χρονο μεγαλωνει ,δυναμωνει το αγκαλιαζουμε ολο και πιο πολλα σχολεια
Την Κυριακη ειμαστε ετοιμοι να συμμετεχουμε στην χαρα των παιδιων ….
Ο “Αστεριξ και Οβελιξ” η ομαδα του 9ου δημοτικου ,ειμαστε ετοιμοι 😊🎉
Θα γεμισει η πολη μας χαμογελα και παιδικες φωνουλες
” Γιατι ολα ειναι παιδια μας ,μαθητες μας”

2ο Γυμνάσιο Καλλιθέας

Έτοιμοι να εξερευνήσουν την Καλλιθέα και να ανακαλύψουν τους θησαυρούς του Φέστη. Οι ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΕΣ του 2ου Γυμνασίου θα είναι μαζί μας την Κυριακή, διεκδικώντας τη νίκη!

13ο Γυμνάσιο Καλλιθέας

Με σοφία και ενθουσιασμό έρχεται η ομάδα των μαθητών του 13ου Γυμνασίου ΣΩΚΡΑΤΗΣ, να απαντήσει στους γρίφους και να νικήσει τρόπαιο!

26ο Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας

Ετοιμάζονται οι φίλοι του Φεστιβάλιου Καλλιθεόπουλου, για το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού ! Οι ΤΡΕΛΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ του 26ου Δημοτικού δηλώνουν αποφασισμένοι για τη νίκη!

Αναμνηστικά για όλους

Στο σημερινό κυνήγι, ο Φέστη, κάλεσε και τα καταστήματα της πόλης μας να είναι μαζί με τα παιδιά. Έτσι, ο Εμπορικός Σύλλογος Καλλιθέας ανταποκρίθηκε, για μια ακόμη φορά, και έρχεται να καλωσορίσει και να επιβραβεύσει τους νικητές, χειροκροτώντας κι ενθαρρύνοντας την προσπάθειά τους.

Όπως λοιπόν αναφέρουν οι διοργανωτές νικητές είναι όλοι, γιατί η μεγάλη νίκη είναι το παιχνίδι. Αναμνηστικά λοιπόν, για τη συμμετοχή τους θα έχουν όλοι !  

Εμείς το μόνο που μένει να ευχηθούμε είναι καλό κυνήγι φίλοι του «Φέστη»

Comments are closed.