Οι Καλλιθεάτες υποψήφιοι Βουλευτές που ζητούν την ψήφο μας

0
818

Λίγες ώρες απομένουν για να ανοίξουν τα εκλογικά τμήματα προκειμένου να υποδεχθούν τους ψηφοφόρους. Οι περισσότεροι αν και οι δημοσκοπήσεις κάνουν λόγο για ένα σημαντικό αριθμό ψηφοφόρων που φέρονται να μην έχουν αποφασίσει τι θα ψηφίσουν προσωπική μας εκτίμηση είναι ότι όλοι έχουν στο μυαλό τους για το ποιο κόμμα θα προτιμήσουν απλά δεν το εκδηλώνουν.

Άλλωστε τόσο οι δημοσκοπήσεις όσο και τα περίφημα exit polls τα τελευταία χρόνια οι ψηφοφόροι τα έχουν «στείλει περίπατο» καθώς όλο και «πέφτουν» έξω στις αναλύσεις και τις προβλέψεις.

Στην εκλογική μάχη δεν «παίζουν μπάλα» μόνο οι αρχηγοί των κομμάτων αλλά και οι υποψήφιοι Βουλευτές οι οποίοι έδωσαν και θα συνεχίσουν να δίνουν τη μάχη του σταυρού μέχρι να κλείσουν τα εκλογικά τμήματα και να ανοίξουν οι κάλπες.

Στη δική μας γειτονιά την Καλλιθέα για πρώτη φορά υπάρχουν πέντε συνδημότες μας που θέτουν υποψηφιότητα για Βουλευτές συμμετέχοντας στα ψηφοδέλτια του Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών, φυσικά σε διαφορετικά κόμματα.

Ας ρίξουμε μια ματιά στους συνδημότες μας που θέτουν υποψηφιότητα και όσοι ψηφίσουν το κόμμα με το οποίο συμμετέχουν καλό θα ήταν να τους τιμήσουμε «δίνοντας» τους τον ένα απο τους τέσσερεις σταυρούς που έχουμε δικαίωμα να βάλουμε.

Τάσος Γαϊτάνης 

Γεννήθηκε το 1976. Είναι παντρεμένος με την Βέρα Κριεζή και έχει δύο κόρες. Είναι αριστούχος Διδάκτορας (PhD) Ιατρικής Φυσικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών. Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών (MSc) στην Ιατρική Φυσική από το University of Surrey της Μεγάλης Βρετανίας, ενώ οι προπτυχιακές του σπουδές ήταν στη Βιοϊατρική Τεχνολογία στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθηνών (νυν Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής).

Στα φοιτητικά του χρόνια (1996-2000) ήταν μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Από το 2001 μέχρι το 2004 ήταν μέλος της ΚΕ της ΟΝΝΕΔ, ενώ από το 2004 μέχρι το 2007 ήταν εκπρόσωπος της ΟΝΝΕΔ , στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας. 

Το 2004 ήταν αναπληρωτής υπεύθυνος τοπικής αυτοδιοίκησης στο Εκτελεστικό Γραφείο της ΟΝΝΕΔ. 

Το 2006 εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος Καλλιθέας και ακολούθησε η επανεκλογή του στις εκλογές του 2010 και του 2014. Από το Σεπτέμβριο του 2014 μέχρι τον Αύγουστο του 2019 ήταν Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας.

Τον Ιανουάριο του 2016, με απόφαση του Προέδρου της ΝΔ κ. Κ. Μητσοτάκη, ορίστηκε Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΝΔ, όπου παρέμεινε στη θέση αυτή μέχρι τον Ιανουάριο του 2019.

Από τον Αύγουστο του 2019 έως και σήμερα είναι ο Εκπρόσωπος Τύπου ΝΔ.

Μανώλης Βανδώρος 

Γεννήθηκε στην Καλλιθέα το 1991.  Σπούδασε Μηχανικός Πληροφορικής στο ΤΕΙ Δυτ. Ελλάδας (τώρα Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου) και στη συνέχεια έλαβα το μεταπτυχιακό μου δίπλωμα στα κατανεμημένα συστήματα, την ασφάλεια και τις αναδυόμενες τεχνολογίες πληροφορικής, στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Εργάζεται σε εταιρεία που δραστηριοποιείται σε πεδίο συναφές με το αντικείμενο των σπουδών μου.

Είναι μέλος της γραμματείας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑΠΣΝότιας Αθήνας.

Το 2019 ήταν υποψήφιος στις περιφερειακές εκλογές, στον Νότιο Τομέα, με τον εκλογικό συνδυασμό «Δύναμη Ζωής».

Νικήτας Αναστόπουλος

Ο Νικήτας Αναστόπουλος γεννήθηκε το 1983 και μένει στην Καλλιθέα, στην περιοχή των Τζιτζιφιών, όπου μεγάλωσε.

Είναι απόφοιτος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιά ενώ παράλληλα με τις σπουδές του τελείωσε και τη Δραματική Σχολή “Αρχή” της Νέλλης Καρρά. Ως ηθοποιός και βοηθός σκηνοθέτη έχει συμμετάσχει σε παραστάσεις στην Αθήνα και στα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Αγρινίου και Κοζάνης, ενώ παράλληλα εργάζεται και στον τομέα της Πληροφορικής σε εταιρείες ψηφιοποίησης.

Επίσης, είναι μέλος της ομάδας θεάτρου στον Δημόσιο Χώρο Motus Terrae με την οποία έχει συμμετάσχει και σε διεθνής παραγωγές σε συνεργασία με αντίστοιχες ομάδες από την r Ευρώπη. Σημαντικό κομμάτι στη σταδιοδρομία του αποτελεί η συνεργασία του επί σειρά ετών με το Θέατρο Κωφών Ελλάδος με το οποίο συμμετείχε στη δημιουργία παραστάσεων συμπερίληψης κωφών και ακουόντων καλλιτεχνών.

Κατά τη διάρκεια των φοιτητικών του χρόνων υπήρξε μέλος της ΠΑΣΠ, ενώ είναι πάντα ενεργός με τα θέματα που αφορούν την τοπική αυτοδιοίκηση.

Τέλος είναι ενεργό μέλος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και δηλώνει παρών στον αγώνα ενάντια στην απαξίωση των ανθρώπων του πολιτισμού που συντελείται τα τελευταία χρόνια.

Ελευθεριάδου Ειρήνη (Ρούλα)

Γεννήθηκε στην Τασκένδη της Δημοκρατίας του Ουζμπεκιστάν της πρώην ΕΣΣΔ, από γονείς αντάρτες του ΔΣΕ που βρέθηκαν στην πολιτική προσφυγιά.

Το 1973 αποφοίτησε από το Τμήμα Στοματολογίας της Ιατρικής Σχολής της Τασκένδης. Δούλεψε σε παιδιατρική οδοντιατρική πολυκλινική μέχρι το 1976, όταν και επαναπατρίσθηκε στην Ελλάδα.

Στην Ελλάδα δούλεψε μέχρι το 2011 στο ιατρείο της σαν χειρουργός οδοντίατρος, όταν και συνταξιοδοτήθηκε. Από το 2003 μέχρι το 2007 ήταν μέλος του ΔΣ της ΠΕΕΠΠ (Πανελλήνια Ενωση Επαναπατρισθέντων Πολιτικών Προσφύγων). Από το 2007 μέχρι και σήμερα είναι μέλος του ΔΣ της ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ.

Εκλέχθηκε Δημοτική Σύμβουλος Καλλιθέας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Από το 2009 είναι πρόεδρος του Ποντιακού Σωματείου ΚΟΠΑ (Καλλιτεχνικός Οργανισμός Ποντίων Αθηνών).

Στέργιος Μπακαλούδης

Ο Στέργιος Μπακαλούδης γνωστός στην Καλλιθέα με πλούσια παρουσία στα τοπικά δρώμενα αλλά και για την επιχειρηματική του δράση στην πόλη.

Comments are closed.