Οι Εσπερίδες αντιμέτωπες με την πρόκληση της τετράδας

0
441

γράφει ο Κωνσταντίνος Γουλής

Η ώρα της αλήθειας έφτασε για τις Εσπερίδες. Αύριο το απόγευμα (30/3,19:00,κλειστό «Έσπερος»),στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα πλέι-οφ, θα βρουν μπροστά τους την ομάδα της Δάφνης Αγίου Δημητρίου, και όχι τον Ο.Α. Χανίων που εκ παραδρομής είχαμε αναφέρει, με φόντο τη πρόκριση στη τελική τετράδα.

Οι ομάδες στα πλέι-οφ κουβαλούν μαζί τους και τα αποτελέσματα της κανονικής περιόδου και ο νικητής της σειράς κρίνεται στις τρείς νίκες. 

Οι Εσπερίδες έχοντας πετύχει δύο νίκες επί των αντιπάλων τους (74 – 71 και 59 – 67) και με το πλεονέκτημα της έδρας στα χέρια τους χρειάζονται μία νίκη για να πάρουν το εισιτήριο για τη τελική φάση. 

Απέναντι τους θα βρουν μια αρκετά επικίνδυνη αντίπαλο που θα έρθει αποφασισμένη να παίξει τα ρέστα της. Στηρίζεται κυρίως στις τρεις Αμερικανίδες ΠάτερσονΓκίβενς και Ντάνιελ ενώ αρκετή προσοχή χρειάζεται και η πολύ επικίνδυνη από τη γραμμή του τρίποντου Γεροστεργίου.

Τα κορίτσια των Εσπερίδων καλούνται να εξαργυρώσουν τη πολύ καλή πορεία τους στη κανονική πορεία του πρωταθλήματος. Με οδηγό την υποψήφια MVP του πρωταθλήματος Έμιλυ Πότερ και με όλη την ομάδα ετοιμοπόλεμη θα χρειαστεί να κάνουν μια πολύ καλή εμφάνιση προκειμένου να πάρουν τη πρόκριση μπροστά στο κοινό τους!

Comments are closed.