Οι δηλώσεις του Μάη Κωνσταντινίδη μετά το θρίαμβο επί του Πρωτέα στο Δημήτρη Τσάκνη

0
70

Ο coach Κωνσταντινίδης φανερά ικανοποιημένος τόσο από τη νίκη όσο και από την απόδοση των παικτών αμέσως μετά τη λήξη του θριαμβευτικό 79-71 επί του 2ου της βαθμολογίας Πρωτέα Βούλας δήλωσε στον ρεπόρτερ του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ Δημήτρη Τσάκνη τα εξής:

φωτό  Δημήτρης Τσάκνης

ρεπορτάζ  Δημήτρης Τσάκνης

Σε δηλώσεις του λίγες μόλις στιγμές μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού, ο προπονητής των γηπεδούχων κ. Μάης Κωνσταντινίδης ανέφερε: «Από τη στιγμή που ήρθα στην ομάδα, είχαμε θέσει τρεις στόχους. Ο πρώτος ήταν να αποφύγουμε τον απευθείας υποβιβασμό. Ο δεύτερος ήταν να έχουμε πλεονέκτημα στα πλέι άουτ. Ο τρίτος είναι να αποφύγουμε τα πλέι άουτ, δηλαδή να βρεθούμε σε μία ασφαλέστερη ζώνη. Με το σημερινό αποτέλεσμα εξασφαλίσαμε το ότι δεν θα κινδυνεύσουμε απευθείας και τώρα πάμε να χτίσουμε το πλεονέκτημα που χρειαζόμαστε ενόψει των πλέι άουτ». 

Αναφορικά με την απόδοση των παικτών του ο κόουτς συμπλήρωσε πως: «το ποσοστό της συγκέντρωσής τους ήταν υψηλότατο και για αυτό κερδίσαμε σήμερα. Τα παιδιά ακολουθούν το πλάνο. Πάντοτε προσπαθούν για τη νίκη και τους ευχαριστώ».

Comments are closed.