Ξεκίνησε σήμερα 1/9 η νέα παιδαγωγική χρονιά των μικρών μας φίλων

0
135

Ξεκίνησε από σήμερα, Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022, η νέα χρονιά για τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς προκειμένου να υποδεχθούν τους λιλιπούτειους φίλους τους για την παιδαγωγική περίοδο 2022 – 2023.

Τα παιδιά που είχαν εγγραφεί από πέρυσι στους Παιδικούς Σταθμούς ξεκινούν από σήμερα και σταδιακά θα μπαίνουν στο στάδιο της προσαρμογής και τα νέα παιδιά.

Όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, λόγω covid, έτσι και φέτος υπάρχουν νέα επικαιροποιημένα μέτρα προστασίας μεταξύ των οποίων η μάσκα που δε θα είναι υποχρεωτική, η ειδική μέριμνα σίτισης και η προαύληση  των παιδιών τα οποία θα πρέπει να χωρίζονται ανά τμήματα, προκειμένου να αποφεύγεται ο μεγάλος συνωστισμός.

Σε ότι αφορά τα προβλήματα αυτά δεν λείπουν και η χρονιά προβλέπεται δυσοίωνη καθώς μετά το κλείσιμο ενός ακόμη βρεφονηπιακού σταθμού, στο Δήμο Καλλιθέας, μπορεί οι λύσεις να ποικίλουν αλλά ταυτόχρονα καθυστερούν με αποτέλεσμα να παραμένουν σε αναμονή και οι ωφελούμενοι του προγράμματος ΕΣΠΑ.

Σε κάθε περίπτωση όλοι ευχόμαστε να υπάρξει μια γόνιμη παιδαγωγική χρονιά για τους μικρούς μας φίλους γεμάτη από φροντίδα, χαμόγελα και φυσικά παιχνίδι. 

Comments are closed.